Libnet.ro
UNICEF

22:30

FLAGRANT la Universitatea de Vest din Timisoara. Cati bani lua un profesor de la studenti ca sa ii promoveze

România Liberă România Liberă,
FLAGRANT la Universitatea de Vest din Timisoara. Cati bani lua un profesor de la studenti ca sa ii promoveze

Un cadru didactic de la Universitatea de Vest din Timisoara, preparator de informatica la Facultatea de Matematica - Informatica, a fost prins in flagrant in timp ce lua 600 de lei de la studenti pentru a-i promova la examene, dupa ce inainte mai luase diferite sume de bani de la studenti. continuă pe România Liberă

FLAGRANT la Universitatea de Vest din Timisoara. Cati bani lua un profesor de la studenti ca sa ii promoveze

Un cadru didactic de la Universitatea de Vest din Timisoara, preparator de informatica la Facultatea de Matematica - Informatica, a fost prins in flagrant in timp ce lua cate 300 de lei de la studenti pentru a-i promova la examene, dupa ce a fost denuntat de acestia.

Cadru didactic de la Universitatea de Vest din Timisoara, prins in timp ce lua bani de la studenti

Un cadru didactic de la Universitatea de Vest din Timisoara a fost prins in flagrant in timp ce lua 600 de lei de la studenti pentru a-i promova la examene, dupa ce inainte mai luase diferite sume de bani de la studenti, transmite surse din presa.

Un cadru didactic de la Universitatea de Vest din Timisoara a fost retinut dupa ce a fost prins in timp ce lua bani de la studenti pentru a-i promova la examene

Un preparator de informatica la Facultatea de Matematica - Informatica a Universitatii de Vest din Timisoara a fost prins in flagrant joi in timp ce lua 600 de lei de la studenti pentru a-i promova la examene,.

Spaga pentru examen la Universitatea de Vest din Timisoara. Flagrantul a fost organizat la Facultatea de Matematica-Informatica

Un preparator de la Facultatea Matematica-Informatica a Universitatii de Vest din Timisoara a fost prins in flagrant in timp ce primea bani pentru a-i trece pe studenti un examen. Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, cu sprijinul DGA si al SRI.

Politia din Timisoara a ridicat un cersetor care avea asupra lui aproape 4.000 de lei, bani obtinuti din cersit

Politia Locala din Timisoara a ridicat un cersetor de pe strada care avea asupra lui 3. 617 lei, bani proveniti din cersit, scrie Adevarul. Barbatul este un cunoscut al oamenilor legii care l-au mai.

Cati bani avea in buzunar un cersetor din Romania. Incredibil!

Din cersit se poate trai bine! O demonstreaza oamenii strazii care profita de bunatatea timisorenilor. Politia locala a prins inca un boscehtar cu o suma fabuloasa in buzunare, scrie opiniatimisoarei. ro. Barbatul isi.

Cati bani face Calif din kebab turcesc? Compania a depasit Dristor Kebab

Are un logo interesant, verde, si s-a extins din Centrul Vechi al orasului in Militari si Mihai Bravu. In 2010, Radu Tanase impreuna cu alti doi actionari aduceau pe piata locala conceptul de kebab boutique, prin care si-au propus sa ii indeparteze pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )