Libnet.ro
UNICEF

16:16

Cu ce se ocupa Florian Coldea dupa ce a fost retras din conducerea SRI

Antena3 Antena3,
Cu ce se ocupa Florian Coldea dupa ce a fost retras din conducerea SRI

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, colaboreaza in prezent cu Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul, in diferite programe de pregatire, au declarat pentru Mediafax. continuă pe Antena3

Generalul in rezerva Florian Coldea este acum profesor la Academia SRI, desi a fost un student de nivel mediu. Coldea ar putea instrui analisti de informatii

Generalul locotenent in rezerva Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, este in prezent cadru didactic la Academia Nationala de Informatii.

Generalul in rezerva Florian Coldea este acum profesor la Academia SRI, desi a fost un student de nivel mediu

Generalul locotenent in rezerva Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, este in prezent cadru didactic la Academia Nationala de Informatii.

Florian Coldea, colaborator la Academia Nationala de Informatii

Fostul prim adjunct al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea, este colaborator al Academiei Nationale de Informatii in diferite programe de pregatire, arata Mediafax.

Nemultumiri in USR, inainte de Congres. Deputatul Tudor Benga: Parti din conducerea actuala se tem de deschidere si de competitie. Genul asta de perspectiva risca sa ne transforme intr-un partid irelevant

Deputatul USR de Brasov Tudor Benga scrie pe Facebook, referindu-se la documentul intern pe care l-a lansat la inceputul lunii impreuna cu deputatii Cristian Ghinea si Adrian Prisnel, ca cei din conducerea partidului nu abordeaza subiectele lansate in dezbatere, ceea ce este suparator si ca parti din conducerea partidului se tem de deschidere si de competitie. USR isi va alege conducerea la Congresul care va avea lor la Cluj in luna mai.

Operatiunea NOI SUNTEM STATUL: CUM MI-AM PETRECUT O NOAPTE CU LAURA CODRUTA KOVESI SI FLORIAN COLDEA

Jurnalistul Dan Andronic continua seria dezvalurilor din cadrul Operatiunea NOI SUNTEM STATUL cu afirmatii la adresa sefei DNA. Episoul publicat in EVZ vorbeste despre cum Laura Codruta.

Lovitura de teatru in Colegiul Psihologilor: presedintele care fusese trimis in judecata de DNA a fost suspendat din functie

Mihai Anitei, presedintele contestat al Colegiului Psihologilor, a fost suspendat miercuri din functie de Comitetul Director si Consiliul Colegiului, potrivit unui comunicat de presa al institutiei. Anitei fusese trimis in judecata de DNA pentru presupuse fapte de coruptie legate de fonduri UE. Anitei e in centrul unui scandal urias in Colegiul Psihologilor, unde marea majoritate a psihologilor din tara il acuza ca incearca sa fraudeze alegerile pentru a-si instala la conducerea institutiei un apropiat.

Consiliul de Securitate al ONU va vota o noua rezolutie privind lansarea unei anchete dupa atacul chimic din Siria

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite va vota miercuri o noua rezolutie, prin care se cere cooperarea regimului sirian la o ancheta privind presupusul atac chimic din provincia Idlib. insa, diplomatii atrag atentia ca rusii ar putea sa blocheze prin veto rezolutia, asa cum au facut in ultimii ani cu orice rezolutie legata de conflictul sangeros din Siria.

Eroare mortala a coalitiei internationale impotriva ISIS: 18 luptatori rebeli din Siria au fost ucisi din greseala in timpul unui bombardament

Luptatori au Fortelor Democrate Siriene SDF), aliate cu SUA, au fost ucisi din greseala intr-un raid al coalitiei internationale care lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, au anuntat.

Pentagonul anunta o eroare a coalitiei internationale antijihadiste. 18 luptatori ai Fortelor Democratice Siriene au fost ucisi din greseala, intr-un raid coordonat de SUA

Coalitia internationala antijihadista condusa de Statele Unite a ucis din greseala 18 membri ai Fortelor Democratice Siriene, intr-un atac aerian care a avut loc, marti, la sud de orasul Tabqa, a anuntat Pentagonul.

Coloana Infinitului a fost scrilejita din nou. Ce a putut sa scrie o adolescenta

Coloana Infinitului a fost zgariata pentru a doua oara, in mai putin de doua saptamani, asta in conditiile in care municipalitatea a promis ca va lua masuri. De aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )