Libnet.ro
UNICEF

08:00

Florian Bodog: Sunt amenzi si de zece mii de lei pentru parintii care refuza informarea, nu vaccinarea copiilor

Adevărul Adevărul,
Florian Bodog: Sunt amenzi si de zece mii de lei pentru parintii care refuza informarea, nu vaccinarea copiilor

Amenzi usturatoare pentru parintii care refuza sa participe la informarea privind vaccinarea. in cazul lor, amenzile pot ajunge chiar si la zece mii de lei, anunta ministrul Sanatatii, Florian Bodog. continuă pe Adevărul

Florian Bodog: Sunt amenzi si de 10.000 de lei pentru parintii care refuza informarea, nu vaccinarea copiilor

Amenzi usturatoare pentru parintii care refuza sa participe la informarea privind vaccinarea. in cazul lor, amenzile pot ajunge chiar si la zece mii de lei, anunta ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

TVR: Proiectul de lege privind vaccinarea prevede amenzi de pana la 10 mii de lei pentru parintii care refuza sa isi imunizeze copiii

Parintii care refuza sa isi vaccineze copiii dupa ce vor fi informati in legatura cu riscurile ar urma sa primeasca avertismente si apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei, prevede forma finala a proiectului legii vaccinarii, obtinuta de TVR. Vaccinurile care ii protejeaza pe copii impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei, rujeolei, rubeolei, oreionului sau hepatitei B urmeaza sa devina obligatorii la intrarea in colectivitate.

Florian Bodog, despre criza vaccinurilor: Se vor da amenzi care pot ajunge si la zece mii de lei parintilor care refuza informarea

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, luni, ca parintii care vor refuza sa participe la actiunile de informare privind vaccinarea vor fi amendati. Astfel, sanctiunile ar putea ajunge si la zece mii de lei.

Ministrul Florian Bodog, precizari in scandalul vaccinarii. Parintii vor fi amendati...

Parintii care vor refuza sa participe la actiunile de informare privind vaccinarea vor fi amendati, sanctiunile putand ajunge si la zece mii de lei, a declarat, luni, ministrul Sanatatii, Florian.

Ministrul Sanatatii fuge de presa. Florian Bodog a refuzat sa le raspunda jurnalistilor

In plin scandal al vaccinurilor, ministrul Sanatatii fuge de presa. Florian Bodog nu a vrut sa stea de vorba cu jurnalistii la evenimentul la care Ambulanta sarbatoreste 111 ani de la.

Vi se pare reprezentativa statuia de 50 milioane lei pentru Marea Unire ce va fi amplasata in Bucuresti?

Vi se pare reprezentativa statuia de 50 milioane lei pentru Marea Unire ce va fi amplasata in Bucuresti?.

Politic show:Inca un scandal in PSD. Promisiunile lui Daddy Dragnea nu se mai indeplinesc. Are probleme si cu Grindeanu si cu Tudose;Cine sunt romanii care au iesit in strada pentru Polonia;Noua lege electorala a Moldovei poate fi fatala pentru partidele

UE: Ultim avertisment adresat Poloniei. Daca Polonia nu va renunta la controversata reforma in justitie, UE intentioneaza sa ia masuri drastice. Comisarul european Timmermans ameninta. Tudose: Ce se intampla in MS ar putea sa faca obiectul unor structuri tot din minister: psihiatrie. Prim-ministrul Mihai Tudose l-a criticat joi pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pentru lipsa vaccinurilor.

DEZBATERE PUBLICA Are Bucurestiul nevoie de o statuie de 50 milioane lei pentru a celebra Marea Unire?

Primaria Capitalei va plati circa 43 milioane lei plus TVA - in total 51,17 milioane lei - sculptorului Ioan Bolborea pentru realizarea monumentului Marea Unire. Acesta va avea diametrul de 35 m si inaltimea de 25 m si va fi amplasat in Piata Alba Iulia, unde acum se afla o parcare si unde municipalitatea are in plan sa faca un parking subteran. Intrebarea cheie este daca Bucurestiul, sufocat de trafic si poluare, in care nu avem cu ce sa ajungem la munca, nu avem pasaje, piste pentru biciclete, transport public decent, are nevoie de o statuie de 10 milioane de euro?.

DEZBATERE PUBLICA Vi se pare reprezentativa statuia de 50 milioane lei pentru Marea Unire ce va fi amplasata in Bucuresti?

Primaria Capitalei va plati circa 43 milioane lei plus TVA - in total 51,17 milioane lei - sculptorului Ioan Bolborea pentru realizarea monumentului Marea Unire. Acesta va avea diametrul de 35 m si inaltimea de 25 m si va fi amplasat in Piata Alba Iulia, unde acum se afla o parcare si unde municipalitatea are in plan sa faca un parking subteran.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )