Libnet.ro
UNICEF

22:30

DEZBATERE PUBLICA Vi se pare reprezentativa statuia de 50 milioane lei pentru Marea Unire ce va fi amplasata in Bucuresti?

Hotnews Hotnews,
 DEZBATERE PUBLICA Vi se pare reprezentativa statuia de 50 milioane lei pentru Marea Unire ce va fi amplasata in Bucuresti?

Primaria Capitalei va plati circa 43 milioane lei plus TVA - in total 51,17 milioane lei - sculptorului Ioan Bolborea pentru realizarea monumentului Marea Unire. Acesta va avea diametrul de 35 m si inaltimea de 25 m si va fi amplasat in Piata Alba Iulia, unde acum se afla o parcare si unde municipalitatea are in plan sa faca un parking subteran. continuă pe Hotnews

Vi se pare reprezentativa statuia de 50 milioane lei pentru Marea Unire ce va fi amplasata in Bucuresti?

Vi se pare reprezentativa statuia de 50 milioane lei pentru Marea Unire ce va fi amplasata in Bucuresti?.

DEZBATERE PUBLICA Are Bucurestiul nevoie de o statuie de 50 milioane lei pentru a celebra Marea Unire?

Primaria Capitalei va plati circa 43 milioane lei plus TVA - in total 51,17 milioane lei - sculptorului Ioan Bolborea pentru realizarea monumentului Marea Unire. Acesta va avea diametrul de 35 m si inaltimea de 25 m si va fi amplasat in Piata Alba Iulia, unde acum se afla o parcare si unde municipalitatea are in plan sa faca un parking subteran. Intrebarea cheie este daca Bucurestiul, sufocat de trafic si poluare, in care nu avem cu ce sa ajungem la munca, nu avem pasaje, piste pentru biciclete, transport public decent, are nevoie de o statuie de 10 milioane de euro?.

FOTOGALERIE Cheltuieli majore pentru statui in Bucuresti cu ocazia centenarului Marii Uniri: 80 milioane de lei pentru patru statui. Monumentul Marea Unire va costa circa 50 milioane de lei si va fi amplasat in Piata Alba Iulia

Primaria Capitalei va plati circa 80 milioane de lei pentru patru statui destinate Centenarului Marii Uniri, acestea fiind dedicate Marii Uniri, Regelui Ferdinand I, politicianului IC Bratianu si generalului Henri Mathias Berthelot. Monumentul Marea Unire costa nu mai putin de 50 milioane lei si va fi amplasat in Piata Alba Iulia. Acesta va avea diametrul de 35 m si inaltimea de 25 m. Statuia lui IC Bratianu, care va avea o inaltime de 15 metri, si va fi amplasata in rondul de la Universitate, cea a generalului Henri Mathias Berthelot, pe strada cu acelasi nume, la intersectia cu str. Luigi Cazzavilan, iar cea a Regelui Ferdinand I, in Piata Victoriei. Aprobarea acestor monumente s-a facut in baza unor initiative, incepand cu anul 2007 pana in prezent, insa banii vor fi platiti acum.

Construirea unui bloc de locuinte pentru medici, in dezbatere la Consiliul Judetean. Investitia se ridica la peste 3 milioane de lei

Consilierii judeteni se intrunesc in sedinta ordinara joi, 27 iulie, la ora 11. 00 pentru a lua in discutia proiectul de hotarare care prevede construirea de locuinte pentru medici care vin sa profeseze la Calarasi. Alesii supun la vot aprobarea aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii specialistilor din sanatate, faza - Studiu de Fezabilitate.

Complexul Energetic Hunedoara estimeaza pierderi de 169,17 milioane lei

Complexul Energetic Hunedoara estimeaza pierderi de 169,17 milioane lei, in acest an, cu 80,3% mai mici fata de cele de anul trecut, de 858,35 milioane lei, arata proiectul bugetului de venituri si cheltuieli publicat in dezbatere de Ministerul Energiei si citat de News. ro.

Complexul Energetic Hunedoara estimeaza pierderi de peste 169 milioane lei in acest an

Producatorul de energie Complexul Energetic Hunedoara estimeaza pierderi de 169,17 milioane lei in acest an, cu 80,3% mai mici fata de cele de anul trecut, de 858,35 milioane lei, arata proiectul bugetului de venituri si cheltuieli publicat in dezbatere de Ministerul Energiei.

Proiect de lege privind cartea electronica de identitate, in dezbatere publica la Ministerul de Interne

Ministerul Afacerilor Interne MAI) organizeaza, miercuri, o dezbatere publica pe tema proiectului de lege privind cartea electronica de identitate, care ar putea asigura si functionalitatea cardului de sanatate. Proiectul nu impune schimbarea cartii de identitate actuale. Astfel, persoanele care refuza obtinerea cartii de identitate electronice pot opta in continuare pentru cea simpla.

Proiect de lege privind cartea electronica de identitate, in dezbatere publica la MAI: Poate asigura si functionalitatea cardului de sanatate

Ministerul Afacerilor Interne MAI) organizeaza, miercuri, o dezbatere publica pe tema proiectului de lege privind cartea electronica de identitate, care ar putea asigura si functionalitatea cardului de sanatate. Proiectul de lege nu impune schimbarea cartii de identitate actuale, astfel ca cei care refuza obtinerea cartii de identitate electronice pot opta in continuare pentru cea simpla, arata News. ro.

Posibila schimbare a actelor de identitate: cartea electronica de identitate, care preia si functiile cardului de sanatate, e in dezbatere publica la ministerul de Interne

Ministerul Afacerilor Interne MAI) organizeaza, miercuri, o dezbatere publica pe tema proiectului de lege privind cartea electronica de identitate, care ar putea asigura si functionalitatea cardului de sanatate. Proiectul de lege nu impune schimbarea cartii de identitate actuale, astfel ca cei care refuza obtinerea cartii de identitate electronice pot opta in continuare pentru cea simpla, arata News. ro.

CET Govora a realizat un profit net de 30,6 milioane lei, in primul semestru

Producatorul de energie termica si electrica CET Govora, aflat in insolventa, a inregistrat in primele sase luni ale acestui an un profit net de 30,6 milioane lei, de la o pierdere neta de 5 milioane lei in perioada similara a anului anterior, ca urmare a cresterii veniturilor din productia de baza cu peste 30% si a diminuarii cheltuielilor cu peste 20%, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )