Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vi se pare reprezentativa statuia de 50 milioane lei pentru Marea Unire ce va fi amplasata in Bucuresti?

Hotnews Hotnews,
Vi se pare reprezentativa statuia de 50 milioane lei pentru Marea Unire ce va fi amplasata in Bucuresti?

Vi se pare reprezentativa statuia de 50 milioane lei pentru Marea Unire ce va fi amplasata in Bucuresti?. continuă pe Hotnews

DEZBATERE PUBLICA Vi se pare reprezentativa statuia de 50 milioane lei pentru Marea Unire ce va fi amplasata in Bucuresti?

Primaria Capitalei va plati circa 43 milioane lei plus TVA - in total 51,17 milioane lei - sculptorului Ioan Bolborea pentru realizarea monumentului Marea Unire. Acesta va avea diametrul de 35 m si inaltimea de 25 m si va fi amplasat in Piata Alba Iulia, unde acum se afla o parcare si unde municipalitatea are in plan sa faca un parking subteran.

DEZBATERE PUBLICA Are Bucurestiul nevoie de o statuie de 50 milioane lei pentru a celebra Marea Unire?

Primaria Capitalei va plati circa 43 milioane lei plus TVA - in total 51,17 milioane lei - sculptorului Ioan Bolborea pentru realizarea monumentului Marea Unire. Acesta va avea diametrul de 35 m si inaltimea de 25 m si va fi amplasat in Piata Alba Iulia, unde acum se afla o parcare si unde municipalitatea are in plan sa faca un parking subteran. Intrebarea cheie este daca Bucurestiul, sufocat de trafic si poluare, in care nu avem cu ce sa ajungem la munca, nu avem pasaje, piste pentru biciclete, transport public decent, are nevoie de o statuie de 10 milioane de euro?.

FOTOGALERIE Cheltuieli majore pentru statui in Bucuresti cu ocazia centenarului Marii Uniri: 80 milioane de lei pentru patru statui. Monumentul Marea Unire va costa circa 50 milioane de lei si va fi amplasat in Piata Alba Iulia

Primaria Capitalei va plati circa 80 milioane de lei pentru patru statui destinate Centenarului Marii Uniri, acestea fiind dedicate Marii Uniri, Regelui Ferdinand I, politicianului IC Bratianu si generalului Henri Mathias Berthelot. Monumentul Marea Unire costa nu mai putin de 50 milioane lei si va fi amplasat in Piata Alba Iulia. Acesta va avea diametrul de 35 m si inaltimea de 25 m. Statuia lui IC Bratianu, care va avea o inaltime de 15 metri, si va fi amplasata in rondul de la Universitate, cea a generalului Henri Mathias Berthelot, pe strada cu acelasi nume, la intersectia cu str. Luigi Cazzavilan, iar cea a Regelui Ferdinand I, in Piata Victoriei. Aprobarea acestor monumente s-a facut in baza unor initiative, incepand cu anul 2007 pana in prezent, insa banii vor fi platiti acum.

Fond de investitii de 50 milioane euro pentru firme IT aflate la inceput de drum

Fondul European de Investitii si un grup de investitori maghiari lanseaza un fond de investitii in valoare totala de 50 de milioane de euro pentru startup-urile din tehnologie aflate in prim stadiu de dezvoltare din Europa Centrala si de Est. Ce fel de firme se pot inscrie.

Consiliul Concurentei a amendat Siveco si Intrarom cu opt milioane de lei, pentru trucarea unei licitatii publice

Consiliul Concurentei a anuntat astazi ca a sanctionat companiile Siveco Romania si Intrarom cu amenzi in valoare totala de peste opt milioane de lei aproximativ 1,75 milioane euro) pentru trucarea unei proceduri de achizitie publica organizata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) in anul 2008, privind atribuirea acordului-cadru pentru servicii de extindere si dezvoltare a sistemului informatics, potrivit unui comunicat de presa.

Norme publicate oficial: din 31 iulie, pna la 50.000 de lei pentru IMM-uri orientate catre export

IMM-urile interesate de export si extinderi pe piete externe pot depune incepand din 31 iulie, ora 10. 00 aplicatii pentru finantari de pana la 50. 000 de lei prin Programul de sustinere a internationalizarii operatorilor economici romani, sustinut financiar de bugetul de stat.

115 localitati din judetul Calarasi au primit bani prin PNDL. Peste o suta de milioane lei, alocati pentru trei drumuri

Judetul Calarasi a primit peste 765 de milioane de lei, bani alocati pentru finantarea obiectivelor aprobate prin Programul National de Dezvoltare Locala II, cei mai multi bani, peste 100 milioane lei, fiind doar pentru modernizarea a trei drumuri.

Complexul Energetic Hunedoara estimeaza pierderi de 169,17 milioane lei

Complexul Energetic Hunedoara estimeaza pierderi de 169,17 milioane lei, in acest an, cu 80,3% mai mici fata de cele de anul trecut, de 858,35 milioane lei, arata proiectul bugetului de venituri si cheltuieli publicat in dezbatere de Ministerul Energiei si citat de News. ro.

A fost semnat contractul pentru executia bazinului de inot. CNI plateste 6 milioane lei pentru complexul ultramodern

Calarasiul va avea in maximum doi ani un bazin de inot la standarde europene, o investitie care se ridica la peste 6 milioane de lei. Compania Nationala de InvestitiiCNI) care va construi baza sportiva in pe malul Borcei a anuntat ca a fost semnat contractul de proiectare si executie.

Complexul Energetic Hunedoara estimeaza pierderi de peste 169 milioane lei in acest an

Producatorul de energie Complexul Energetic Hunedoara estimeaza pierderi de 169,17 milioane lei in acest an, cu 80,3% mai mici fata de cele de anul trecut, de 858,35 milioane lei, arata proiectul bugetului de venituri si cheltuieli publicat in dezbatere de Ministerul Energiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )