Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu, acuzatii grave: PSD plateste o campanie de a nega efectele acestui virus. Ar trebui trasi la raspundere acesti oameni

B1 B1,
Florin Citu, acuzatii grave: PSD plateste o campanie de a nega efectele acestui virus. Ar trebui trasi la raspundere acesti oameni

Ministrul Finantelor, Florin Citu, acuzaPSD ca plateste o campanie de negare a efectelor coronavirusului. A fost o campanie in care s-au bagat foarte multi bani si foarte puternica. continuă pe B1

Citu: PSD plateste o campanie de a nega efectele acestui virus. Ar trebui trasi la raspundere acesti oameni

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, miercuri seara, ca PSD plateste o campanie de negare a efectelor virusului SARS-CoV-2 si a adaugat ca cei care au lasat rezervele statului goale ar trebui sa raspunda penal.

Ciucu, acuzatii grave: Mutu e beneficiarul reformelor PSD din justitie, fiind cercetat penal pentru spalare de bani din 2014. A crescut la umbra infractorilor

Ciprian Ciucu, candidat al PNL pentru Primaria Sectorului 6, lanseaza acuzatii grave la adresa actualului edil din sector, despre care sustine ca a fost cercetat petru spalare de bani si ar fi crescut la umbra infractorilor.

Florin Citu iese la atac si ameninta PSD cu un document surpriza

Florin Citu, ministrul Finantelor, anunta ca va face public un document prin care demonstreaza ca PS.

Scandal urias dupa finala Puterea Dragostei. Acuzatii grave pentru Bianca. Simina o face praf pe rivala ei

Un scandal urias s-a iscat dupa finala Puterea Dragostei. Simina Loica a avut o reactie incredibila la adresa Biancai Comanici, dupa ce duminica seara, ea a castigat Puterea Dragostei. Scandal imens dupa finala Puterea Dragostei. Simina a adus acuzatii grave pentru Bianca. Si-a facut praf rivala Bianca Comanici a castigat Marele Premiu Puterea Dragostei pentru .

FLORIN CITU: Vom incerca sa dublam alocatiile pentru copii intr-un timp foarte scurt

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat marti seara ca Executivul va incerca sa dubleze alocatiile pentru copii intr-un timp foarte scurt, in conditiile in care va fi o majorare intre 15% si 20% de la 1 august, urmata de o alta, mai substantiala, de la 1 ianuarie 2021 si inca una anul viitor.

FLORIN CITU: Alocatiile vor fi majorate cu un procent in jurul a 15%

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni seara, la Realitatea Plus, ca alocatiile vor fi majorate de la 1 august cu un procent in jurul a 15%. Proiectul este in avizare si va intra in sedinta de Guvern din aceasta saptamana.

FLORIN CITU: Reforma in sistemul public se va face

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, luni seara, ca reforma in aparatul bugetar a inceput deja prin reorganizarea unor ministere sau institutii si va continua.

FLORIN CITU: Romania nu va cere ajutor de la FMI in 2020

Romania nu va cere ajutor de la Fondul Monetar International in 2020, a declarat, luni, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, citat de Agerpres.

PENSIILE cresc de la 1 septembrie. Florin Citu, noi dezvaluiri: Nu se poate cu 40%. Cu cat vor fi, de fapt, majorate

Ministrul de Finante, Florin Citu, a dezvaluit ca pensiile romanilor ar trebui sa creasca cu 10% de pe 1 septembrie, dar ca e posibil ca premierul Ludovic Orban sa decida o majorare mai mare.

Florin Citu, despre cresterea alocatiilor: Va fi intre 15 si 20%. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca alocatiile vor creste, la 1 august, cu un procent cuprins intre 15% si 20%. Csu a reiterat ideea ca nu se pot dubla alocatiile in acest an, insa a precizat ca Guvernul intenioneaza sa le dubleze intr-un timp foarte scurt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )