Libnet.ro
UNICEF

22:45

PENSIILE cresc de la 1 septembrie. Florin Citu, noi dezvaluiri: Nu se poate cu 40%. Cu cat vor fi, de fapt, majorate

Antena3 Antena3,
PENSIILE cresc de la 1 septembrie. Florin Citu, noi dezvaluiri: Nu se poate cu 40%. Cu cat vor fi, de fapt, majorate

Ministrul de Finante, Florin Citu, a dezvaluit ca pensiile romanilor ar trebui sa creasca cu 10% de pe 1 septembrie, dar ca e posibil ca premierul Ludovic Orban sa decida o majorare mai mare. continuă pe Antena3

Florin Citu: Reforma in sistemul public se va face. in perioada pandemiei s-a lucrat foarte bine cu un numar mai mic de functionari publici in ministere

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, luni seara, ca reforma in aparatul bugetar a inceput deja prin reorganizarea unor ministere sau institutii si va continua. Citu a precizat ca, pe durata pandemiei de coronavirus, s-a constatat ca se poate lucra mult mai bine si cu mai putini functionari in ministere.

FLORIN CITU: Vom incerca sa dublam alocatiile pentru copii intr-un timp foarte scurt

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat marti seara ca Executivul va incerca sa dubleze alocatiile pentru copii intr-un timp foarte scurt, in conditiile in care va fi o majorare intre 15% si 20% de la 1 august, urmata de o alta, mai substantiala, de la 1 ianuarie 2021 si inca una anul viitor.

FLORIN CITU: Alocatiile vor fi majorate cu un procent in jurul a 15%

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni seara, la Realitatea Plus, ca alocatiile vor fi majorate de la 1 august cu un procent in jurul a 15%. Proiectul este in avizare si va intra in sedinta de Guvern din aceasta saptamana.

FLORIN CITU: Reforma in sistemul public se va face

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, luni seara, ca reforma in aparatul bugetar a inceput deja prin reorganizarea unor ministere sau institutii si va continua.

FLORIN CITU: Romania nu va cere ajutor de la FMI in 2020

Romania nu va cere ajutor de la Fondul Monetar International in 2020, a declarat, luni, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, citat de Agerpres.

Florin Citu, acuzatii grave: PSD plateste o campanie de a nega efectele acestui virus. Ar trebui trasi la raspundere acesti oameni

Ministrul Finantelor, Florin Citu, acuzaPSD ca plateste o campanie de negare a efectelor coronavirusului. A fost o campanie in care s-au bagat foarte multi bani si foarte puternica.

Florin Citu, despre cresterea alocatiilor: Va fi intre 15 si 20%. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca alocatiile vor creste, la 1 august, cu un procent cuprins intre 15% si 20%. Csu a reiterat ideea ca nu se pot dubla alocatiile in acest an, insa a precizat ca Guvernul intenioneaza sa le dubleze intr-un timp foarte scurt.

Florin Citu anunta calendarul de majorare a alocatiilor: Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt

Guvernul va incerca sa dubleze alocatiile pentru copii intr-un timp foarte scurt, de declarat marti seara ministrul Finanatelor, Florin Citu. El a anuntat si un calendar: o majorare intre 15% si 20% de la 1 august, urmata de o alta, mai substantiala, de la 1 ianuarie 2021 si inca una anul viitor.

Florin Citu, despre cresterea alocatiilor: Va fi intre 15 si 20%. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt Ce spune ministrul Finantelor despre majorarea pensiilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca alocatiile vor fi majorate cu un procent cuprins intre 15 si 20%, un anunt oficial in acest sens urmand a fi facut de premierul Ludovic Orban in curand.

Florin Citu, despre noile masuri anuntate de CNSU: Eu nu le vad ca pe niste restrictii care vor avea un impact major in economie, le vad ca pe niste lucruri de bun-simt (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost prezent, marti seara in studoiul B1 TV. Asta in contextul in care dincolo de problemele de sanatate sau sociale, pandemia a facut gaura si in bugetul de stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )