Libnet.ro
UNICEF

16:15

Florin Citu despre executia bugetara la 5 luni: Ce faci Orlando? Astepti aprobarea de la Moscova pentru fiecare executie bugetara lunara?

B1 B1,
Florin Citu despre executia bugetara la 5 luni: Ce faci Orlando? Astepti aprobarea de la Moscova pentru fiecare executie bugetara lunara?

Pana la venirea lui Eugen Teodorovici in functia de ministru de Finante, executia bugetara s-a publicat in data de 25 pentru luna precedenta timp de ani de zile, pentru ca acum sa existe intarzieri tot mai. continuă pe B1

PMP, despre ministrul DISCOTECAR: Executia bugetara, model Teodorovici - Ma imprumut la camatari ca sa dau la lautari!

Executia bugetara pe primele cinci luni confirma mentalitatea de discotecar a ministrului de Finante, Orlando Teodorovici: ma imprumut la camatari ca sa dau la lautari!, arata PMP. in ciuda faptului.

Florin Citu publica o imagine de pe vremea cand Discoteca Teodorovici se visa senator PNL. Mesaj ironic pentru noul numar 2 din PSD: Orlando, fa ce te-am invatat si distruge-i din interior

Liberalul Florin Citu comenteaza ironic alegerea lui Eugen Teodorovici in functia de presedinte executiv al PSD. Senatorul PNL a publicat pe Facebook o imagine in care actualul numar 2 din PSD candida.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )