Libnet.ro
UNICEF

11:46

FLORIN CITU: Pentru 2021 vom veni cu o lege a salarizarii care sa elimine din inechitati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Pentru 2021 vom veni cu o lege a salarizarii care sa elimine din inechitati

Guvernul analizeaza, in vederea elaborarii proiectului de buget pentru 2021, situatia sporurilor acordate in sectorul public pentru a vedea care dintre ele se justifica, a declarat, joi, premierul Florin Citu, care a informat, totodata, ca se are in vedere modificarea Legii salarizarii pentru a elimina inechitatile din sistemul public. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Legile salarizarii si a pensiilor se modifica! Ce ii asteapta pe romani in 2021

Premierul Florin Citu a pus ochii pe sporurile din sectorul bugetar in incercarea de a strange mai multi bani la buget. Astfel, legea salarizarii si legea pensiilor ar putea fi modificate, astfel incat din bugetul pe 2021 sa fie eliminate unele sporuri si inechitati din sistemul bugetar, a declarat premierul Florin Citu la un post de radio.

Premierul Florin Citu: Ne uitam la toate sporurile in sectorul public, pentru bugetul din 2021, sa vedem care dintre ele se justifica sau nu Legea salarizarii si legea pensiilor vor fi modificate

Intrebat despre sporurile de 30% acordate in plina pandemie de coronavirus angajatilor din prefecturi, premierul Florin Citu a declarat joi, la Radio Guerrilla, ca se va face o analiza a tuturor sporurilor.

FLORIN CITU: Vom abroga cu totul Legea privind neinstrainarea actiunilor detinute de stat la companiile nationale

Premierul Florin Citu a anuntat, astazi, ca Legea privind neinstrainarea actiunilor detinute de stat la companiile nationale va fi abrogata, ca un semnal pentru piata de capital, in sensul atragerii de noi investitii straine in Romania.

Florin Citu: Suntem in top 10 in UE la numarul de vaccinari, campania merge foarte bine. in ritmul acesta, vom ajunge la 100.000 de vaccinari pe zi

Romania este in primele zece tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste numarul de vaccinarianti-COVID-19 efectuate, a declarat prim-ministrul Florin Citu, care s-a aratat multumit de felul in.

FLORIN CITU: Salariul minim va creste cu 3% in 2021

Guvernul a aprobat astazi un proiect de hotarare care prevede indexarea salariului minim brut pe tara garantat in plata la 2. 300 lei, incepand cu 1 ianuarie 2021, ceea ce inseamna o crestere de 3% comparativ cu luna decembrie a anului trecut, a precizat premierul Florin Citu.

Florin Citu: Salariul minim va creste cu 3% in 2021 (VIDEO)

Salariul minim pe economie va creste cu 3% in anul 2021, a anuntat prim-ministrul Florin Citu, la capatul sedintei de Guvern de miercuri. Adunity_105785 Florin Citu, precizari despre.

Florin Citu: A fost aprobat salariul minim brut 2.300 lei lunar

Guvernul a aprobat, miercuri, actul normativ prin care se stabileste salariul minim brut pe tara pentru 2021 la 2. 300 de lei lunar, a anuntat prim-ministrul Florin Citu. Cresterea a fost de 70 lei, asa cum fusese anuntat la finalul anului 2020.

Ce se intampla cu pensiile in 2021. Anuntul premierului Florin Citu

Pensiile nu vor creste cu 40% in 2021, a anuntat Florin Citu, premierul Romaniei. Veniturile pensionarilor vor fi majoratecu 8% din septembrie, potrivit calendarului stabilit de coalitia de.

PREMIERUL FLORIN CITU - AVERTISMENT PENTRU PRIMARI: Hemoragia banului public nu se opreste la companiile de stat

Alocarile pentru administratia publica locala vor fi corelate si cu gradul de colectare si angajarile din ultima vreme, pentru ca hemoragia banului public nu se opreste la companiile de stat, a declarat, ieri, prim-ministrul Florin Citu, care a punctat ca reforma bugetara va cuprinde toate domeniile. Seful Guvernului a precizat ca va discuta aceste aspecte saptamana viitoare cu primarii si presedintii consiliilor judetene, in cadrul intalnirii pe care o vor avea cu privire la bugetul pentru anul in curs.

Florin Citu, despre ordonanta care a starnit neintelegeri intre Boc si Voiculescu: Astept de la ministrul sanatatii criterii clare

Premierul Florin Citu spune ca spera ca ordonanta de urgenta privind finantarea centrelor de vaccinare sa fie finalizata pana vineri, cand va avea loc o noua sedinta de Guvern. Este acea ordonanta de urgenta care a starnit disensiuni intre primarul Clujului Emil Boc si ministrul sanatatii Vlad Voiculescu. Premierul considera ca trebuie clarificat mecanismul de plata si stabilite criterii clare pentru alocarea finantarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )