Libnet.ro
UNICEF

16:15

Florin Citu: PSD continua campania de fake news 2021 este un an in care incepem sa corectam 30 de ani de masuri populiste, impotriva romanilor

B1 B1,
Florin Citu: PSD continua campania de fake news 2021 este un an in care incepem sa corectam 30 de ani de masuri populiste, impotriva romanilor

Premierul Florin Citu sustine ca de cateva zile circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finantelor din Romania. Potrivit prim-ministrului, exista o singura. continuă pe B1

FLORIN CITU: PSD continua campania de fake news

Premierul Florin Citu a afirmat astazi pe pagina personala de Facebook ca Premierul Florin Citu sustine ca de cateva zile circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finantelor, precizand ca documentul este in limba engleza iar acest lucru este o bariera pentru PSD.

Citu: De cateva zile circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene. Scrisoarea este in engleza, iar la PSD este clar o bariera acest lucru

Premierul Florin Citu a afirmat ca de cateva zile circula o stire falsa cu privire la o scrisoare a Comisiei Europene trimisa catre Mininisterul de Finante. Seful Executivului spune ca documentul este in limba engleza, ceea ce este o bariera pentru PSD.

FLORIN CITU: Circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finantelor

Premierul Florin Citu a afirmat astazi pe pagina personala de Facebook ca de cateva zile circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finantelor, precizand ca documentul este in limba engleza iar acest lucru este o bariera pentru PSD.

Florin Citu: Este un fake news! Exista o singura explicatie!

Premierul Florin Citu sustine ca de cateva zile circula un fake news despre scrisoarea CE catre Ministerul Finantelor si spune ca exista o singura explicatie pentru asta: Scrisoarea este in engleza, iar la PSD este clar o bariera acest lucru.

PSD: Florin Citu si Klaus Iohannis sunt printre putinii decidenti occidentali care n-au avut pana acum vreo reactie privind evenimentele din SUA

Social-democratii au transmis ca premierul Florin Citu si presedintele Klaus Iohannis sunt singurii demnitari si printre putinii decidenti occidentali care nu au avut pana acum o reactie privind evenimentele din Statele Unite.

Florin Citu, dupa sedinta de Guvern: Mergem catre 150.000 de vaccinuri pe zi

Premierul Florin Citu a declarat, miercuri, dupa sedinta de Guvern, ca Romania va fi pregatita sa vaccineze 150. 000 de persoane pe zi. Suntem pregatiti pentru a doua etapa de vaccinare. Eu zic ca in Romania campania de vaccinare merge foarte bine iar estimarile pe care le avem sunt sa mergem catre 150. 000 de vaccinuri pe zi, a spus Citu.

Florin Citu: Intentia noastra este ca de la jumatatea saptamanii viitoare sa trecem la etapa a doua a campaniei de vaccinare (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, marti, ca desi campania de vaccinare anti-COVID-19 a inceput intr-un ritm lent, numarul vaccinarilor a crescut incepand de luni, iar ritmul este bun. in acest context,.

Florin Citu vrea ca cele 932 de centre de vaccinare sa fie gata saptamana viitoare: Daca pastram ritmul, ajungem la 100.000 de vaccinuri pe zi

Premierul Florin Citu le-a transmis prefectilor, in videoconferinta de marti, ca etapa a doua a vaccinarii impotriva COVID-19, va incepe saptamana viitoare, iar pana atunci cele 932 de centre de vaccinare, din afara spitalelor, trebuie sa fie gata. Seful Executivului a vorbit despre accelerarea campaniei si daca un ritm mai rapid de vaccinare va fi mentinut, atunci am putea ajunge la aproape 100. 000 de vaccinuri pe zi.

Florin Citu: Reformele pe care le vom implementa in acest guvern garanteaza o crestere economica solida in 2021

Premierul Florin Citu a declarat ca tot ceea ce a facut guvernarea liberala anul trecut, precum si reformele pe care le va implementa actualul Executiv vor garanta o crestere economica solida in 2021. Vom avea o economie puternica si mai eficienta de care sa beneficieze toti romanii, a mai spus prim-ministrul.

Florin Citu: in 2020 am stopat caderea economiei generata de criza de sanatate si am generat cea mai rapida revenire din istorie dupa o perioada de criza Vom avea o economie puternica si mai eficienta

Prim-ministrul Florin Citu sustine ca reformele care vor fi implementate de Guvern, impreuna cu demersurile facute in 2020, garanteaza o crestere economica solida in anul 2021. in 2020 am stopat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )