Libnet.ro
UNICEF

14:45

FLORIN CITU: Circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finantelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finantelor

Premierul Florin Citu a afirmat astazi pe pagina personala de Facebook ca de cateva zile circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finantelor, precizand ca documentul este in limba engleza iar acest lucru este o bariera pentru PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Citu: De cateva zile circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene. Scrisoarea este in engleza, iar la PSD este clar o bariera acest lucru

Premierul Florin Citu a afirmat ca de cateva zile circula o stire falsa cu privire la o scrisoare a Comisiei Europene trimisa catre Mininisterul de Finante. Seful Executivului spune ca documentul este in limba engleza, ceea ce este o bariera pentru PSD.

FLORIN CITU: PSD continua campania de fake news

Premierul Florin Citu a afirmat astazi pe pagina personala de Facebook ca Premierul Florin Citu sustine ca de cateva zile circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finantelor, precizand ca documentul este in limba engleza iar acest lucru este o bariera pentru PSD.

Florin Citu: Este un fake news! Exista o singura explicatie!

Premierul Florin Citu sustine ca de cateva zile circula un fake news despre scrisoarea CE catre Ministerul Finantelor si spune ca exista o singura explicatie pentru asta: Scrisoarea este in engleza, iar la PSD este clar o bariera acest lucru.

FLORIN CITU: Intentia noastra este ca de la jumatatea saptamanii viitoare sa trecem la etapa a doua de vaccinare

Guvernul intentioneaza ca de la jumatatea saptamanii viitoare sa inceapa etapa a doua de vaccinare anti-COVID-19, a declarat premierul Florin Citu, astazi, intr-o videoconferinta cu prefectii, organizata in sistem online.

Florin Citu: PSD continua campania de fake news 2021 este un an in care incepem sa corectam 30 de ani de masuri populiste, impotriva romanilor

Premierul Florin Citu sustine ca de cateva zile circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finantelor din Romania. Potrivit prim-ministrului, exista o singura.

Florin Citu vrea ca cele 932 de centre de vaccinare sa fie gata saptamana viitoare: Daca pastram ritmul, ajungem la 100.000 de vaccinuri pe zi

Premierul Florin Citu le-a transmis prefectilor, in videoconferinta de marti, ca etapa a doua a vaccinarii impotriva COVID-19, va incepe saptamana viitoare, iar pana atunci cele 932 de centre de vaccinare, din afara spitalelor, trebuie sa fie gata. Seful Executivului a vorbit despre accelerarea campaniei si daca un ritm mai rapid de vaccinare va fi mentinut, atunci am putea ajunge la aproape 100. 000 de vaccinuri pe zi.

Premierul Florin Citu, despre OUG prin care vor fi stimulati medicii care vor administra vaccinul COVID-19: Saptamana viitoare o sa fie aprobata

Premierul Florin Citu a anuntat ca saptamana viitoare cand va fi adoptata ordonanta de urgenta prin care vor fi platite cadrele medicale care vor vaccina romanii. Premierul a mai precizat ca sumele.

Cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul chiar azi

Dupa luni intregi in care au invatat online, elevii din Romania se intreaba cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul mult asteptat de parinti chiar azi. Cand se redeschid scolile Daca initial se vorbea despre intoarcerea elevilor in salile de clasa pe 11 ianuarie, in urma unei analize epidemiologice, autoritatile .

Florin Citu, despre bugetul pe 2021: Nu se va umbla la Codul Fiscal, nu se va umbla la taxe, mergem inainte asa cum suntem

Dupa sedinta de Guvern de miercuri, Premierul Florin Citu a facut o serie de declaratii la palatul Victoria despre proiectul de buget si ce anume genereaza intarzieri in redactarea acestuia: Le dam sansa colegilor nostri sa isi cunoasca ministerul. Noi vom face reforma, este nevoie de analiza transparenta. Vrem sa eficientizam proiectele de investitii, sa le bugetam pe cele care pot fi facute.

Doliu in showbiz. A murit pe bune, la 24 de ore dupa un fake news cu moartea actritei

Veste socanta! O vedeta cunoscuta a murit la 24 de ore dupa ce un fake news cu decesul actritei ii speria pe fanii ei. Din pacate, realitatea s-a dovedit a fi crunta. Despre cine este vorba si cum s-a petrecut totul? Doliu in showbiz. O actrita a murit la 24 de ore dupa un fake .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )