Libnet.ro
UNICEF

14:45

Florin Citu: Nu ne uitam numai la teste si cazuri pozitive, ci si la internari, si la numarul de pacienti din ATI, iar acolo nu sunt cresteri incercam sa identificam riscurile privind noua tulpina si cum sa le contracaram

B1 B1,
Florin Citu: Nu ne uitam numai la teste si cazuri pozitive, ci si la internari, si la numarul de pacienti din ATI, iar acolo nu sunt cresteri incercam sa identificam riscurile privind noua tulpina si cum sa le contracaram

Prim-ministrul Florin Citu a explicat, miercuri, ca autoritatile nu analizeaza evolutia epidemiei de COVID-19 numai pe baza numarului de teste efectuate si de cazuri pozitve, ci si din punct de vedere al. continuă pe B1

FLORIN CITU: Mergem spre un deficit bugetar de 7%

Premierul Florin Citu a afirmat, miercuri, ca tinta de deficit pentru acest an ramane 7% si spera sa se incadreze in acest deficit cu propunerea de buget. Citu sustine ca pare ca dureaza mai mult alcatuirea bugetului pentru ca trebuie remediate reforme care au fost amanate 30 de ani sau masuri care au avut un efect devastator pentru finantele publice.

FLORIN CITU: Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen, i-a transmis premierul Florin Citu omologului sau olandez, Mark Rutte, transmite Agerpres.

FLORIN CITU: Daca ar fi dupa mine, as vrea ca toata economia sa fie deschisa

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, dupa relaxarea restrictiilor in Bucuresti, ca si-ar dori ca toate economia sa fie deschisa, insa trebuie tinut cont de recomandarile specialistilor.

FLORIN CITU: Ministerul Finantelor finalizeaza discutiile cu ordonatorii de credite

Premierul Florin Citu a anuntat ca reprezentantii Ministerului de Finante finalizeaza astazi discutiile cu ordonatorii de credite si astazi ar putea fi o propunere de buget pe care considera ca este buna pentru sustinerea cresterii economice.

FLORIN CITU: Puterea de a ne indeplini obiectivele, ca natiune, sta in unitatea noastra

Florin Citu precizeaza ca puterea de a ne indeplini obiectivele, ca natiune, sta in unitate, mesaj adresat cu ocazia implinirii a 162 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Florin Citu, convorbire cu omologul israelian despre campaniile de vaccinare din cele doua tari

Premierul Romaniei, Florin Citu, a transmis, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca avut o convorbire cu omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu, despre stadiul campaniilor de vaccinare din cele doua tari,.

Ce au discutat premierul Florin Citu si prim-ministrul Benjamin Netanyahu, in prima convorbire dintre cei doi

Premierul Florin Citu a avut, miercuri, prima discutie cu omologul israelian, Benjamin Netanyahu, de Ziua Internationala a Victimelor Holocaustului. in conversatia lor, cei doi premieri au reconfirmat faptul ca Romania si Israel impartasesc multe valori comune.

De ce nu are Romania buget pe anul 2021? Explicatiile premierului Florin Citu

Premierul Romaniei Florin Citu a declarat, miercuri, ca tinta de deficit pentru bugetul de stat pe 2021 ramane la 7%. El a mai anuntat ca bugetul de stat pentru anul 2021 ar putea fi prezentat in Parlament.

Claudiu Nasui i-a cerut lui Florin Citu numirea intr-o functie de conducere din Ministerul Economiei a unei persoane acuzate de colaborare cu Securitatea in acest moment, numirea intr-o functie de secretar de stat incalca legea

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, i-a trimis premierului Florin Citu trei adrese prin care cere numirea a trei persoane in functii de conducere in cadrul institutiei pe care o gestioneaza. Nasui solicita o de.

Romania va da in judecata Pfizer? Raspunsul premierului Florin Citu (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat ca, in ciuda primirii cu intarziere a unor doze de vaccin anti-COVID-19, Pfizer nu pare ca nu a respectat calendarul de livrare. Seful Guvernului a mai precizat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )