Libnet.ro
UNICEF

01:05

FMI a aprobat prima si a doua evaluare a acordului cu Romania. Economia, totusi vulnerabila la socuri

Antena3 Antena3,
FMI a aprobat prima si a doua evaluare a acordului cu Romania. Economia, totusi vulnerabila la socuri

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a aprobat, miercuri, prima si a doua evaluare a acordului preventiv incheiat anul trecut cu Romania, punand la dispozitia statului doua transe ce. continuă pe Antena3

FMI aproba prima si a doua evaluare a acordului cu Romania: Cresterea economica a atins nivelul maxim dupa criza, inflatia este la minimul istoric, dar economia si sectorul financiar raman vulnerabile la socuri

Fondul Monetar International a aprobat miercuri prima si a doua evaluare a acordului preventiv incheiat cu Romania, apreciind ca deficitul de cont curent s-a redus semnificativ, cresterea economica a atns maximul perioadei post-criza iar inflatia a atins nivele minime istoric, dupa Revolutie. Cu toate acestea, economia si sectorul financiar raman vulnerabile la socuri, astfel incat aplicarea ferma a reformelor este esentiala pentru a mentine stabilitatea macroeconomica, avertizeaza FMI.

Consiliul Director al FMI a aprobat prima si a doua evaluare a acordului cu Romania

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a aprobat, miercuri, prima si a doua evaluare a acordului preventiv incheiat anul trecut cu Romania. Boardul FMI a pus, astfel, la dispozitia statului.

FMI a aprobat prima si a doua evaluare a acordului cu Romania.

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a aprobat, miercuri, prima si a doua evaluare a acordului preventiv incheiat anul trecut cu Romania, punand la dispozitia statului doua transe cumuland 436,3 milioane de euro 389,4 milioane DST), transmite Mediafax. Board-ul FMI a avizat de asemenea derogarea de la criteriul de performanta referitor la soldul general al bugetului consolidat, ratat cu o diferenta mica, in mare parte ca urmare a unor cheltuieli mai mari cu .

Eugen Teodorovici: Guvernul a aprobat prima versiune oficiala a Acordului de Parteneriat 2014-2020, documentul urmand sa fie trimis Comisiei Europene pana la sfarsitul lunii martie

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri prima versiune oficiala a Acordului de Parteneriat 2014-2020, a anuntat ministrul fondurilor europene Eugen Teodorovici. Acesta a precizat ca documentul va fi trimis oficial Comisiei Europene pana la sfarsitul lunii martie, iar de la 1 aprilie va incepe dialogul formal pe marginea lui. Urmatorul pas este finalizarea documentelor pe cele patru programe operationale. Obligatia este de a trimite in trei luni programele operationale. Noi am anticipat si speram sa trimitem aceste documente in luna mai, a spus Teodorovici.

FMI a aprobat primele doua evaluari ale acordului cu Romania. Economia, totusi vulnerabila la socuri

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a aprobat, miercuri, prima si a doua evaluare a acordului preventiv incheiat anul trecut cu Romania, punand la dispozitia statului doua transe ce.

Boardul FMI a aprobat evaluarile acordului cu Romania

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a aprobat, miercuri, prima si a doua evaluare a acordului preventiv incheiat anul trecut cu Romania, punand la dispozitia statului doua transe cumuland 436,3 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )