Libnet.ro
UNICEF

00:07

FMI a aprobat primele doua evaluari ale acordului cu Romania. Economia, totusi vulnerabila la socuri

Antena3 Antena3,
FMI a aprobat primele doua evaluari ale acordului cu Romania. Economia, totusi vulnerabila la socuri

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a aprobat, miercuri, prima si a doua evaluare a acordului preventiv incheiat anul trecut cu Romania, punand la dispozitia statului doua transe ce. continuă pe Antena3

FMI analizeaza astazi primele doua evaluari ale acordului cu Romania

Board-ul executiv al Fondului Monetar International FMI) va analiza, astazi, primele doua evaluari ale acordului stand-by cu Romania, potrivit calendarului publicat pe pagina de Internet a institutiei financiare internationale.

FMI a aprobat prima si a doua evaluare a acordului cu Romania. Economia, totusi vulnerabila la socuri

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a aprobat, miercuri, prima si a doua evaluare a acordului preventiv incheiat anul trecut cu Romania, punand la dispozitia statului doua transe ce.

Consiliul Director al FMI a aprobat prima si a doua evaluare a acordului cu Romania

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a aprobat, miercuri, prima si a doua evaluare a acordului preventiv incheiat anul trecut cu Romania. Boardul FMI a pus, astfel, la dispozitia statului.

FMI a aprobat prima si a doua evaluare a acordului cu Romania.

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a aprobat, miercuri, prima si a doua evaluare a acordului preventiv incheiat anul trecut cu Romania, punand la dispozitia statului doua transe cumuland 436,3 milioane de euro 389,4 milioane DST), transmite Mediafax. Board-ul FMI a avizat de asemenea derogarea de la criteriul de performanta referitor la soldul general al bugetului consolidat, ratat cu o diferenta mica, in mare parte ca urmare a unor cheltuieli mai mari cu .

FMI aproba prima si a doua evaluare a acordului cu Romania: Cresterea economica a atins nivelul maxim dupa criza, inflatia este la minimul istoric, dar economia si sectorul financiar raman vulnerabile la socuri

Fondul Monetar International a aprobat miercuri prima si a doua evaluare a acordului preventiv incheiat cu Romania, apreciind ca deficitul de cont curent s-a redus semnificativ, cresterea economica a atns maximul perioadei post-criza iar inflatia a atins nivele minime istoric, dupa Revolutie. Cu toate acestea, economia si sectorul financiar raman vulnerabile la socuri, astfel incat aplicarea ferma a reformelor este esentiala pentru a mentine stabilitatea macroeconomica, avertizeaza FMI.

Romanii au platit in primele doua luni din 2014 de aproape trei ori mai multe taxe si impozite locale cu cardul pe internet - Visa Europe

Valoarea taxelor si impozitelor locale platite direct cu cardul pe internet s-a triplat in primele doua luni din 2014 comparativ cu perioada similara din 2013, la 6,6 milioane de lei, potrivit datelor raportate de bancile membre Visa Europe din Romania, a anuntat marti compania.

Visa Europe: Romanii au platit taxe si impozite de 6,6 mil. lei in primele doua luni

Valoarea taxelor si impozitelor locale platite direct cu cardul pe internet s-a triplat in primele doua luni din 2014 comparativ cu perioada similara din 2013, la 6,6 milioane de lei, potrivit datelor raportate de bancile membre Visa Europe din Romania.

Boardul FMI a aprobat evaluarile acordului cu Romania

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a aprobat, miercuri, prima si a doua evaluare a acordului preventiv incheiat anul trecut cu Romania, punand la dispozitia statului doua transe cumuland 436,3 milioane de euro.

Primele autocare Euro 6 din Romania, cumparate de o companie sibiana.

Cel mai mare transportator de persoane din Romania, compania Atlassib, a lansat pe piata 10 autocare noi Mercedes Benz Tourismo. Ele sunt primele autocare Euro 6 din tara. Transportatorul a ajuns sa aiba acum 60 de autocare noi din totalul flotei, care numara aproape 200 de autocare proprii, care circula pe 35 de rute din 13 tari ale Uniunii Europene. Deschidem drumul autocarelor Euro 6 in Romania si lansam aceste 10 autocare Mercedes Benz Tourismo, care vor arata in Europa ca si .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )