Libnet.ro
UNICEF

16:45

FNGCIMM: Activitatea Fondului nu este afectata de acest eveniment si ramanem la dispozitia autoritatilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FNGCIMM: Activitatea Fondului nu este afectata de acest eveniment si ramanem la dispozitia autoritatilor

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii FNGCIMM) a precizat ca activitatea nu este afectata de ancheta DIICOT si ramane la dispozitia autoritatilor pentru a furniza orice informatie necesara legata de acest caz. continuă pe Wall-Street Ro

BRD: Activitatea bancii NU este afectata de ancheta DIICOT.

Activitatea BRD nu este afectata de ancheta DIICOT privind posibile fraude bancare, investigatie in care apare si numele directorului general adjunct al institutiei de credit, Claudiu Cercel, reprezentantii bancii mentionand ca vor furniza autoritatilor orice informatie necesara, informeaza Mediafax. Astazi, 1 noiembrie 2012, BRD - Groupe Societe Generale a luat cunostinta de o actiune intreprinsa de procurori ai DIICOT. Conform comunicatului DIICOT, ancheta este .

Bancheri CERCETATI pentru FRAUDA: Care este pozitia Fondului de Garantare a Creditelor ...

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii FNGCIMM) a luat cunostinta de actiunea intreprinsa de procurori ai DIICOT, ancheta aflandu-se in curs de desfasurare, se arata intr-un comunicat remis, joi, Romania Libera. Activitatea FNGCIMM nu este afectata de acest eveniment si ramanem atat la dispozitia autoritatilor pentru a furniza orice informatie necesara legata de acest caz, cat si aproape de partenerii nostri. Asiguram toti beneficiarii Fondului de .

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )