Libnet.ro
UNICEF

08:30

Bancheri CERCETATI pentru FRAUDA: Care este pozitia Fondului de Garantare a Creditelor ...

România Liberă România Liberă,
Bancheri CERCETATI pentru FRAUDA: Care este pozitia Fondului de Garantare a Creditelor ...

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii FNGCIMM) a luat cunostinta de actiunea intreprinsa de procurori ai DIICOT, ancheta aflandu-se in curs de desfasurare, se arata intr-un comunicat remis, joi, Romania Libera. Activitatea FNGCIMM nu este afectata de acest eveniment si ramanem atat la dispozitia autoritatilor pentru a furniza orice informatie necesara legata de acest caz, cat si aproape de partenerii nostri. Asiguram toti beneficiarii Fondului de . continuă pe România Liberă

Bancheri CERCETATI pentru FRAUDA: Aurel Saramet si alti 3 angajati ai Ministerului ...

Mai multi angajati ai Ministerului Economiei care faceau parte din reteaua de bancheri cercetata pentru inselaciune si spalare de bani, destructurata joi dimineata de DIICOT, au fost concediati sau suspendati din functie, transmite Realitatea TV. Mai exact, este vorba despre directorul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Aurel Saramet, si trei functionari din Ministerul Economiei: Mihai Grigoroiu, Catalin Ionut Rosu si Andrei Atanasiu. Amintim ca, in cursul diminetii .

Bugetul UE 2014-2020: Supralicitarea egoismului national. Cine sunt 'talibanii' si care este pozitia Germaniei

Fara nicio surpriza, tarile cele mai bogate ale Uniunii Europene s-au lansat intr-o supralicitare a amenintarilor de a-si reduce contributiile pentru viitorul buget multianual 2014-2020, cu riscul de a ruina capacitatea Europei de reactie in perioada de criza, scrie AFP.

Bancheri, acuzati de frauda de 100 de milioane de euro

Cincizeci de perchezitii au loc in Bucuresti si Calarasi, la locuintele mai multor directori de banci, acestia fiind cercetati pentru spalare de bani, informeaza sursele de presa.

Reteaua BANCHERILOR, anihilata de DIICOT. BCR, BRD si CEC, PREJUDICIATE. ...

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la banci din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu si la bancheri cercetati pentru ca ar fi acordat credite ilegal, potrivit unui comunicat de presa remis, joi, de DIICOT. Valoarea totala a prejudiciului cauzat prin activitatea infractionala este estimata la suma de 22 de milioane de euro. Bancile prejudiciate sunt BCR, BRD si CEC. Activitatea infractionala a fost sprijinita de catre invinuitii Aurel Saramet, avand calitatea de director al Fondului .

Reteaua BANCHERILOR, anihilata de DIICOT. BCR, BRD si CEC, PREJUDICIATE. ...

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la banci din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu la bancheri cercetati pentru ca ar fi acordat credite ilegal, potrivit unui comunicat de presa remis, joi, de DIICOT. Valoarea totala a prejudiciului cauzat prin activitatea infractionala este estimata la suma de 22 de milioane de euro. Bancile prejudiciate sunt BCR, BRD si CEC. Activitatea infractionala a fost sprijinita de catre invinuitii Saramet Aurel, avand calitatea de director al Fondului .

Reteaua BANCHERILOR, anihilata de DIICOT. ...

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la banci din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu la bancheri cercetati pentru ca ar fi acordat credite ilegal, potrivit unui comunicat de presa remis, joi, de DIICOT. Prejudiciul total depaseste 22 de milioane de euro. Activitatea infractionala a fost sprijinita de catre invinuitii Saramet Aurel, avand calitatea de director al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru I. - uri, Cercel - Duca Alexandru Claudiu, vicepresedinte al unei .

Sefi de banci si OFICIALI din Ministerul Economiei, CERCETATI pentru iNSELACIUNE si ...

13:35 - Directorul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderele Mici si Mijlocii FNGCIMM), Aurel Saramet, invinuit in cazul unei fraude bancare de 22 de milioane de euro, are terenuri, case in Bucuresti si Snagov, dar si bijuterii, tablouri si o colectie numismatica in valore de 97. 000 de euro. Citeste si VEZI averea URIASA a directorului Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, ACUZAT de frauda _ _ _ _ 13:04 - Mai multi angajati ai Ministerului Economiei .

Reteaua BANCHERILOR, anihilata de DIICOT. BCR, BRD si CEC, PREJUDICIATE. ...

UPDATE: Activitatea BRD nu este afectata de ancheta DIICOT privind posibile fraude bancare, investigatie in care apare si numele directorului general adjunct al institutiei de credit, Claudiu Cercel, reprezentantii bancii mentionand ca vor furniza autoritatilor orice informatie necesara. Citeste si BRD: Activitatea bancii nu este afectata de ancheta DIICOT _ _ _ _ Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la banci din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu si la bancheri cercetati pentru .

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein: Romania se apropie de o serie de alegeri dificile care este posibil sa dezbine poporul. Sincer, sunt ingrijorat/ Pentru SUA, procesul de selectie a procurorului general si sefului DNA va fi un criteriu foarte important ca

Urmeaza provocari extrem de mari. Romania se apropie de o serie de alegeri dificile care este posibil sa dezbine poporul. Sincer, sunt ingrijorat. Dupa incheierea razboaielor politice, vor reusi politicienii romani sa se intoarca la o forma de coabitare civilizata si stabila?, a declarat marti ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, la o intilnire cu studentii la drept. Oficialul american a mai aratat ca un astfel de provocare e reprezentata de numirea noului procuror general si a noului procuror-sef al DNA, precizand ca pentru Statele Unite ale Americii, acest proces de selectie va fi un criteriu foarte important care va influenta perceptia asupra parteneriatului nostru strategic cu Romania. Vom reveni cu amanunte.

Consilierii USL vor sa subventioneze caldura si pentru bucurestenii care locuiesc la case

Consilierul USL Victor Stan a propus miercuri un proiect de hotarare de Consiliu General prin care sa fie subventionata caldura si pentru bucurestenii care stau la case. Si acolo sunt pensionari, bolnavi, someri, spune acesta. Primarul Sorin Oprescu a declarat ca este posibil, dar ca deocamdata nu sunt bani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )