Libnet.ro
UNICEF

19:45

Fondul de inovatii va genera anual 200 de milioane de euro pentru finantarea investitiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul de inovatii va genera anual 200 de milioane de euro pentru finantarea investitiilor

Guvernul de la Paris se asteapta ca fondul de inovatii pe care il infiinteaza sa genereze anual 200 de milioane de euro 239 de milioane de dolari) pentru finantarea investitiilor, a afirmat ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul de inovatii din Franta va genera anual 200 de milioane de euro pentru finantarea investitiilor

Guvernul de la Paris estimeaza ca fondul de inovatii pe care il infiinteaza va genera anual 200 de milioane de euro 239 de milioane de dolari) pentru finantarea investitiilor, a afirmat ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire.

CNAIR a atribuit un contract de 2,8 milioane euro pentru finalizarea unui pasaj de pe centura orasului Arad

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a atribuit un contract de 12,78 milioane lei 2,8 milioane euro), cu TVA, companiei Tehnodomus din Arad pentru finalizarea unui pasaj de pe centura orasului Arad, potrivit unui anunt publicat astazi pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Primarul PSD Robert Negoita a suspendat temporar controversata licitatie de peste 5,8 milioane de euro pentru achizitia de echipamente de joaca in Sectorul 3

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita PSD), a suspendat vineri controversata licitatie de peste 5,8 milioane euro pentru achizitia de mobilier urban, echipamente de joaca si de fitness, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Contactati de HotNews. ro, reprezentantii Primariei au precizat ca 'licitatia a fost suspendata temporar deoarece joi seara, cand era termenul limita pentru primirea de clarificari, un operator economic a transmis o astfel de cerere. Acesta este motivul pentru care am suspendat temporar licitatia pana ii vom raspunde operatorului. Nu exista nici un alt motiv. Licitatia va fi reluata in cateva zile, probabil la inceputul saptamanii viitoare.

Apel de 44 milioane euro pentru modernizarea curriculum-ului scolar si perfectionarea profesorilor, prin POCU

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman POCU) din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) si Organismul Intermediar din cadrul Ministerului Educatiei Nationale au publicat varianta finala a Ghidului Solicitantului Curriculum national pentru invatamantul primar si gimnazial, cu o alocare totala de aproximativ 44 de milioane de euro, informeaza un comunicat de presa al MDRAP.

Ce impact va avea noul Regulament UE privind protectia datelor care se va aplica din 25 mai 2018: Amenzile pot ajunge la zeci de milioane de euro pentru incalcarea regulilor

Firmele care prelucreaza date cu caracter personal vor trebui sa aplice din 25 mai 2018 masurile noului Regulament UE privind protectia datelor personale, care prevede responsabilitati sporite in privinta securitatii datelor si un nivel ridicat de transparenta, amenzile putand ajunge si la zeci de milioane de euro. Regulamentul vorbeste de amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri, dar in interiorul acestui plafon exista foarte multe praguri. La procent din cifra de afaceri se va ajunge probabil in situatii de incalcari grave sau de recidiva, a precizat marti Irina Vasiliu, team leader in cadrul Comisiei Europene, care a lucrat timp de 7 ani la acest nou regulament european.

SRI cheltuieste cinci milioane de euro pentru relaxarea spionilor

SRI cheltuieste cincimilioane de euro pentru relaxarea spionilor. Mai exact este vorba de hotelul Maramures din Olimp care va fi transformat intr-unul de lux, sub denumirea Pavilion Hranire.

Primul pas concret pentru unul din cele trei spitale regionale din tara. Proiectul este estimat la 200 de milioane de euro

In sedinta de Guvern de joi, Executivul a anuntat ca Ministerul Sanatatii va prelua un teren de 120. 000 de metri patrati din municipiul Iasi. Pe acesta urmeaza sa fie construit unul dintre cele trei spitale regionale, ce vor fi realizate din bani europeni alocati prin Programul Operational Regional 2014-2020.

Fondul Proprietatea incaseaza circa 400 milioane lei din vanzarea a 2,5% din OMV Petrom. FP ramane cu 10% din actiuni

Fondul Proprietatea obtine aproape 400 milioane lei 87 milioane euro) din vanzarea a 2,5% din OMV Petrom, potrivit unui anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB), iar FP va ramane cu o participatie de 10% din actiunile companiei petroliere.

Finantare de 80.000 de euro pentru un startup de marketing digital, de la fondul romanesc de investitii Fribourg Capital

Fribourg Digital, noua divizie creata de fondul de investitii Fribourg Capital, anunta o prima finantare, la scurta vreme dupa ce a fost lansat, startup-ul Baro. io, companie specializata in automatizarea campaniilor de marketing digital. Firma a primit o finantare de 80. 000 de euro pentru dezvoltare tehnologica si comerciala, investitie de tip seed.

Danubius Hotels Group estimeaza o cifra de afaceri de peste 9 milioane euro

Grupul hotelier Danubius estimeaza o cifra de afaceri de 9,1 milioane de euro si un rezultat financiar net de 1,7 milioane euro, in 2017. arpad Godra, directorul de vanzari al grupului hotelier a precizat: Anul acesta am inceput un pic ezitant in ceea ce priveste asteptarile noastre financiare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )