Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fondul Proprietatea va iesi din actionariatul Transelectrica, dupa ce a iesit si de la Transgaz si a vandut un pachet semnificativ la Romgaz

Adevărul Adevărul,
Fondul Proprietatea va iesi din actionariatul Transelectrica, dupa ce a iesit si de la Transgaz si a vandut un pachet semnificativ la Romgaz

Fondul Proprietatea FP) vrea sa vanda pe bursa participatia de 13,5% pe care o detine la Transelectrica printr-un plasament privat accelerat destinat investitorilor calificati, pachetul fiind evaluat la 231,3 milioane lei 52,6 milioane euro) la finalul sedintei bursiere de luni. continuă pe Adevărul

Fondul Proprietatea si-a scos la vanzare participatia la Transelectrica

Fondul Proprietatea intentioneaza sa renunte la participatia de 13,49% din actiunile Transelectrica TEL), printr-un plasament privat accelerat adresat doar anumitor investitori, potrivit unui raport al FP.

Fondul Proprietatea si-a rascumparat saptamana trecuta 17,65 milioane actiuni

Fondul Proprietatea simbol: FP) si-a rascumparat, in perioada 30 iunie - 4 iulie, 17. 400 actiuni, platind, in total, 15. 766,35 lei, conform unui comunicat remis azi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Bursa a inchis in scadere, pe o lichiditate sustinuta de actiuni Fondul Proprietatea

Bursa de la Bucuresti a inchis, ieri, in scadere cu 0,67%, pe o lichiditate sustinuta de tranzactii cu actiuni Fondul Proprietatea FP), in timp ce titlurile Electrica EL) au terminat ziua in coborare cu 1,55%, la 11,08 lei, foarte aproape de pretul de listare, de 11 lei/actiune.

Deal cu aproape 20 milioane de actiuni Fondul Proprietatea

Un tranzactie de tip deal cu 19,8 milioane actiuni Fondul Proprietatea a avut loc astazi pe platforma Bursei de Valori Bucuresti, ceea ce reprezinta aproximativ 0,14% din capitalul social al Fondului.

SIF Muntenia iese din actionariatul Lafarge Agregate si Betoane, la un pret cu mult peste piata

SIF Muntenia SIF4) iese din actionariatul Lafarge Agregate si Betoane Bucuresti AGEM) prin vanzarea pachetului de 10,3% din actiuni pentru 5,62 milioane lei 1,28 milioane euro), la un pret cu 80% mai ridicat fata de cotatiile din piata.

Cristian Cioaca ar putea fi un OM LIBER incepand de astazi. Fostul sot al Elodiei ar putea iesi din inchisoare

Cristian Cioaca ar putea fi eliberat si ar putea iesi pe poarta inchisorii chiar astazi. Decizia este in mana magistratilor Curtii de Apel Pitesti, care discuta azi cererea de eliberare depusa de fostul.

Nou scandal de mita la Bacalaureat: Directorul unui colegiu din Oradea, retinut, dupa ce ar fi primit 5.000 de euro

Directorul Colegiului Tehnic Andrei Saguna din Oradea, Razvan Vonea, a fost retinut de procurorii Parchetului Bihor, fiind acuzat ca ar fi primit mita ca sa ajute un elev sa promoveze examenul de Bacalaureat, informeaza Mediafax. Surse apropiate anchetei sustin ca suma ar fi fost 5. 000 de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )