Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fondul Proprietatea si-a scos la vanzare participatia la Transelectrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul Proprietatea si-a scos la vanzare participatia la Transelectrica

Fondul Proprietatea intentioneaza sa renunte la participatia de 13,49% din actiunile Transelectrica TEL), printr-un plasament privat accelerat adresat doar anumitor investitori, potrivit unui raport al FP. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul Proprietatea va iesi din actionariatul Transelectrica, dupa ce a iesit si de la Transgaz si a vandut un pachet semnificativ la Romgaz

Fondul Proprietatea FP) vrea sa vanda pe bursa participatia de 13,5% pe care o detine la Transelectrica printr-un plasament privat accelerat destinat investitorilor calificati, pachetul fiind evaluat la 231,3 milioane lei 52,6 milioane euro) la finalul sedintei bursiere de luni.

Fondul Proprietatea si-a rascumparat saptamana trecuta 17,65 milioane actiuni

Fondul Proprietatea simbol: FP) si-a rascumparat, in perioada 30 iunie - 4 iulie, 17. 400 actiuni, platind, in total, 15. 766,35 lei, conform unui comunicat remis azi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Bursa a inchis in scadere, pe o lichiditate sustinuta de actiuni Fondul Proprietatea

Bursa de la Bucuresti a inchis, ieri, in scadere cu 0,67%, pe o lichiditate sustinuta de tranzactii cu actiuni Fondul Proprietatea FP), in timp ce titlurile Electrica EL) au terminat ziua in coborare cu 1,55%, la 11,08 lei, foarte aproape de pretul de listare, de 11 lei/actiune.

Deal cu aproape 20 milioane de actiuni Fondul Proprietatea

Un tranzactie de tip deal cu 19,8 milioane actiuni Fondul Proprietatea a avut loc astazi pe platforma Bursei de Valori Bucuresti, ceea ce reprezinta aproximativ 0,14% din capitalul social al Fondului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )