Libnet.ro
UNICEF

09:31

Fonduri europene 2015 in agricultura. De cati bani ai nevoie pentru o plantatie de lavanda

Adevărul Adevărul,
Fonduri europene 2015 in agricultura. De cati bani ai nevoie pentru o plantatie de lavanda

Un vasluian a reusit sa planteze un hectar de lavanda cu o investitie de 28. 000 de lei, iar prima investitie spune ca a recuperat-o in mare parte inca de la prima recolta. in vara aceasta asteapta si un profit consistent. continuă pe Adevărul

Fonduri europene 2015 in agricultura. Primii pasi pentru o afacere cu capsuni

Cei care se gandesc la o afacere cu fonduri europene in agricultura pot lua in calcul si infiintarea unei plantatii de capsuni.

Fonduri europene 2015 pentru o plantatie de rosii. Cum incepi o astfel de afacere

Cei care se gandesc sa inceapa o mica afacere in agricultura se pot gandi la un proiect de fonduri europene pentru o plantatie de rosii.

Fonduri europene 2015 pentru o ferma ecologica. Pentru ce proiecte se dau bani

Agricultorii care au ferme ecologice pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru a-si sustine mai departe afacerea sau pentru a incepe una.

Tinerii din Caras-Severin primesc sfaturi in cariera, in cadrul unui proiect cu fonduri europene

Peste 100 de elevi din 13 licee au luat parte la un eveniment in care au invatat prin jocuri de roluri despre importanta egalitatii de sanse si dezvoltatrea durabila. Evenimentul aeste parte a proiectului ,,Practica si consilierea scolara Instrumente eficiente pentru orientarea in cariera a tinerilor, ce se va incheia in august.

VIDEO Ar trebui sa ne punem steagul aici. Cati bani castiga ilegal romanii care au cucerit un simbol al Londrei cu alba-neagra

ROMANIA DIN REGATUL UNIT, EP 2: Cinci sute de lire sterline pe zi din jocuri ilegale, sub nasul unei lumi intregi. Atat estimeaza ca ar castiga jucatorii de alba neagra din Londra, daca nu i-ar deranja politia pe podul Westminster.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )