Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

Fonduri nerambursabile 2018: 40 milioane euro pentru producatori romani de rosii

Hotnews Hotnews,
 Fonduri nerambursabile 2018: 40 milioane euro pentru producatori romani de rosii

Producatorii romani de rosii in sere si solarii vor putea primi si in anul 2018 ajutoarele nerambursabile de maximum 3. 000 de euro fiecare, in cadrul schemei de minimis pentru tomate, cu o valoare totala de 183 milioane lei circa 40 milioane euro) in acest an, potrivit unei hotarari de guvern publicate joi in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

Fonduri europene de 670 milioane lei pentru reabilitarea a circa 230 de kilometri de drumuri judetene

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) anunta semnarea a sase proiecte in valoare totala de peste 800 de milioane de lei, din care 670 de milioane de lei fonduri europene, pentru reabilitarea a circa 230 de kilometri de drumuri in judetele Brasov, Covasna, Mures, Sibiu si Vaslui.

Peste 20.000 de euro pentru obiective turistice Sector 3

Primaria Sectorului 3 continua, in clasicul stil al primarilor PSD, sa arunce cu banii. De data aceasta, Robert Sorin Negoita va incredinta direct un contract de 20. 800 de euro pentru un album foto care ar urma sa prezinte obiectivele turistice.

Administratia Porturilor Maritime Constanta estimeaza un profit net de 50,1 milioane lei pentru 2017

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, aflata sub autoritatea Ministerului Transporturilor, estimeaza un profit net de 50,1 milioane lei pentru anul trecut, la venituri totale de 330,04 milioane lei, arata proiectul bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2017, publicat in dezbatere miercuri de minister.

Engie Romania cumpara 262 de autovehicule Renault pentru 3,6 milioane de euro

Engie Romania, unul dintre cei doi mari furnizori de gaze din Romania, va cumpara 262 de autovehicule de la Renault Commercial Roumanie, valoarea contractului ridicandu-se la 16,4 milioane de lei circa 3,58 milioane euro), fara TVA.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 6,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv penultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 28,8 milioane de lei 6,2 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat miercuri 34,12 milioane de lei).

FPTR: Peste 167.000 de turisti romani au cheltuit de Revelion aproape 37 milioane euro in statiunile din tara

In statiunile din tara au ajuns de Revelion peste 167. 000 de turisti, cu 5,5% mai mult decat in anul precedent, unde au cheltuit aproape 37 de milioane de euro, in crestere cu 11% comparativ cu Revelionul anterior, reiese din calculele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR). Cele mai cautate zone au fost Valea Prahovei, Poiana Brasov, Paltinis si Ranca.

BNR a cheltuit in 2017 circa 750 milioane de euro din rezerva valutara. O buna parte din bani s-au dus pe mentinerea cursului, pentru ca leul sa nu se deprecieze si mai consistent

De-a lungul anului trecut, BNR a cheltuit circa 750 milioane de euro din rezerva valutara, astfel ca fata de 1 ianuarie 2017, astazi avem 33,494 miliarde euro, fata de 34. 242 miliarde euro, la inceputul anului trecut. O buna parte din rezerva s-a dus pentru mentinerea cursului de schimb, lucru pe care oficialii Bancii Centrale nu il comenteaza niciodata. Rezerva de aur s-a mentinut la 103,7 tone. in conditiile evolutiilor preturilor internationale, valoarea acesteia s-a situat la 3. 612 miliarde de euro. E drept, gradul de acoperire in luni de import a mai scazut in 2017, insa nu la un nivel care sa genereze alerte.

Povestea halucinanta a proxenetului care a inspirat scenariul filmului Loverboy. A fost nabab cu o avere de cinci milioane de euro, dar acum zace in puscarie

Ascanio Babos este fiul celebrei proxenete Mariana Curdefier, iar viata lui a fost, inca din adolescenta, un lung sir de infractiuni legate de sex, droguri si trafic de persoane. A strans o avere de 5 milioane de euro, dar Justitia nu i-a putut confisca decat aproximativ 1,5 milioane de euro. A fost trimis dupa gratii pentru 15 ani.

VIDEO An negru pentru Cetatea Devei, dupa 9 milioane de euro cheltuiti cu rezidirea ei. Cum sunt primiti turistii in fortul emblematic din vestul tarii

Cetatea Devei a atras in 2017 circa 200. 000 de vizitatori, un numar mic fata de cel pe care l-au estimat autoritatile locale la redeschiderea ei din 2016. Aproape noua milioane de euro au fost investiti in reabilitarea lui, insa monumentul istoric a ramas unul neprietenos.

Business report:Contracte de peste 800 de milioane de lei pentru reabilitarea a circa 230 de kilometri de drumuri judetene;Pe ce au cheltuit primariile din Bucuresti 7,5 milioane de lei;Romanii cheltuie putin pe haine si incaltaminte comparativ cu ceilal

Peste 8. 800 de civili iau pensii speciale, iar numarul lor a crescut continuu in ultimul an. Magistratii pensionati au luat, in octombrie, in medie, de peste cinci ori mai multi bani la pensie de la bugetul de stat, adica din banii tuturor contribuabililor, decat li s-ar fi cuvenit in baza contributiei pe care au virat-o la sistemul de pensii publice. Achizitii record pe piata romaneasca. Au existat chiar si tranzactii de sute de milioane de euro, unele dintre ele au castigat chiar titlul de recorduri istorice. Autorul celei mai mari tranzactii a anului a fost Enel.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )