Libnet.ro
UNICEF

12:30

Forbes: topul celor mai bine platite vedete de la Hollywood

România Liberă România Liberă,
Forbes: topul celor mai bine platite vedete de la Hollywood

Revista Forbes a publicat obisnuitul sau top 10 al celor mai rentabile vedete de la Hollywood, care in 2015 contine pe primele cinci pozitii numele a patru actrite, relateaza marti directmatin. fr, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Topul celor mai indragite filme de Craciun. Care este favoritul tau?

Toata lumea stie ca vacanta de sarbatori este sortita petrecerii timpului alaturi de cei dragi. Si cum sa o faci mai bine daca nu relaxandu-te la un film dupa o masa copioasa de Craciun. Cred ca in.

Topul celor mai bune partii de schi din Romania si dotarile lor. Ce statiune sa alegi daca esti incepator si unde sa mergi daca esti expert

Romania nu duce lipsta de statiuni de schi. Poiana Brasov este cea mai moderna, dar si cea mai aglomerata. Valea Prahovei, Hunedoara sau Sibiu vin si ele cu conditii excelente pentru sporturile de iarna.

VIDEO interviu. Ministrul Fondurilor Europene, Aura Raducu: Era de preferat ca beneficiarii POSDRU sa isi organizeze mai bine proiectele, dar isi vor primi banii. Cum a cheltuit miliarde de euro o tara cu 40% din populatie in risc de saracie si excluziun

Noul ministru al Fondurilor Europene, Aura Raducu, a dat asigurari, intr-un interviu acordat HotNews, ca beneficiarii care au derulat proiecte in cadrul POSDRU isi vor primi banii cheltuiti corect, dupa ce mai multe organizatii non-guvernamentale si patronate au amenintat statul cu procese colective daca nu le sunt rambursate cheltuielile efectuate in proiectele din programul de resurse umane. Ministrul a afirmat insa ca beneficiarii POSDRU ar fi trebuit sa isi organizeze mai bine proiectele, pentru a nu impinge finalizarea acestora catre sfarsitul anului 2015, cand se incheie perioada de programare 2007-2013, si trebuie respectate anumite termene impuse de Comisia Europeana.

Topul celor mai periculoase tari din lume pentru turisti

International SOS, companie de asistenta medicala si servicii de securitate, a realizat o cartografiere a tarilor care prezinta risc pentru turisti. in topul celor mai periculoase tari din lume se afla.

Mesajul impresionant postat pe un stalp din Cluj. Consider ca e mai bine sa stiti

Un anunt lipit pe un stalp din Cluj-Napoca a emotionat iubitorii de animale. Desi anuntul este unul trist, faptul ca persoana care l-a lipit a facut acest gest a starnit reactii pozitive in randul celor care.

Prelungirea sanctiunilor impotriva Rusiei: UE ar face mai bine sa coopereze in lupta contra terorismului, afirma Moscova

Rusia a reprosat luni Uniunii Europene ca prefera mai degraba sa prelungeasca sanctiunile economice impotriva sa pentru criza ucraineana decat sa incerce sa coopereze pentru a lupta contra terorismului, calificand aceasta decizie drept ipocrita si artificiala, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )