Libnet.ro
UNICEF

07:15

Fortele aeriene din Romania si Bulgaria vor efectua exercitii comune

B1 B1,
Fortele aeriene din Romania si Bulgaria vor efectua exercitii comune

Romania si Bulgaria vor incepe un exercitiu comun in luna septembrie, in cadrul caruia fortele aeriene vor pune in practica masuri impotriva pericolului reprezentat de avioanele deturnate sau suspecte, care. continuă pe B1

Clasamentul International al Universitatilor 2014: Patru universitati din Romania - in top 800 mondial

Massachusetts Institute of Technology MIT) este cea mai buna universitate din lume, pentru al treilea an consecutiv, potrivit Clasamentului International al Universitatilor 2014 - QS World University Rankings - care a fost publicat astazi. In acest clasament se afla si patru universitati din Romania. Cel mai bine clasata este Universitatea din Bucuresti, cu o pozitie pe locurile 651-700. Celelalte trei institutii de invatamant superior romanesti care apar in clasamentul international si-au pastrat pozitiile inregistrate anul trecut.

Filmul The November Man va avea premiera pe 10 octombrie in cinematografele din Romania

Filmul The November Man, cu actorul Pierce Brosnan in rol principal, va avea premiera pe 10 octombrie in cinematografele din Romania.

Razvan Nicolescu merge la Roma pentru a discuta cu Enel despre vanzarea operatiunilor din Romania

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, va discuta miercuri la Roma cu conducerea Enel despre vanzarea operatiunilor din Romania ale companiei.

Simona Halep, a treia jucatoare din Romania care participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep si-a asigurat pentru prima oara in cariera prezenta la Turneul Campioanelor, care se va desfasura la Singapore, in luna octombrie. Halep, locul 2 WTA, este a treia jucatoare din Romania care va.

REVISTA PRESEI: De ce ungurii din Romania nu ar avea acelasi drept la autonomie ca scotienii

Adevarul explica de ce ungurii din Romania nu ar avea acelasi drept la autonomie ca scotienii. Capital prezinta Sibiul, orasul sasilor plecati acasa. Gandul scrie despre oda unui baron anchetat de DNA pentru premierul Ponta. Ziarul Financiar prezinta reteta antreprenorilor romani care au castigat lupta cu multinationalele. Hotnews publica lista universitatilor care admit absolventi fara Bacalaureat. Iar Wall-Street anunta ca afacerile asiguratorilor romani in UE dau inapoi.

Romania si Bulgaria efectueaza exercitii aeriene pentru contracararea eventualelor avioane deturnate

Fortele aeriene din Romania si Bulgaria vor efectua exercitii militare comune pentru contracararea eventualelor avioane deturnate care ar putea lovi obiective strategice, relateaza site-ul.

1.300 de militari din 15 state, inclusiv din Romania si R. Moldova, participa la exercitii militare Ucraina

Aproximativ 1. 300 de militari - din Ucraina, Azerbaidjan, Bulgaria, Canada, Georgia, Germania, Marea Britanie, Letonia, Lituania, R. Moldova, Norvegia, Polonia, Romania, Spania si SUA - participa la exercitiul Rapid Trident, in perioada 15-26 septembrie.

Am descoperit Sfantul Graal, este cea mai rara specie din ROMANIA. Ce au gasit oamenii de stiinta

O populatie de boa de nisip a fost descoperita recent in Romania, anunta Societatea Ornitologica Romana SOR), care adauga ca, deoarece aceasta specie este protejata, nu vor fi furnizate date despre locul.

Activele primului producator de fulgi de cartofi din Romania se vand cu un milion de euro

Activele companiei Roclip Fagaras, singurul producator de fulgi de cartofi, mazare si fasole cu capital autohton, vor fi scoase la vanzare dupa ce acesta a intrat in faliment, la finele anului trecut.

Sinteza zilei: Cum a ajuns industria metalurgica din Romania pe mainile rusilor

Mihai Gadea a redifuzat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, un material marca in premiera despre planurile serviciilor secrete rusesti de a pune mana pe toata industria metalurgica din.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )