Libnet.ro
UNICEF

08:45

Fortele de ordine slovene a blocat circa 200 de imigranti care au incercat sa treaca ilegal granita

B1 B1,
Fortele de ordine slovene a blocat circa 200 de imigranti care au incercat sa treaca ilegal granita

Politia slovena a blocat circa 200 de imigranti care veneau din Croatia si incercau sa ajunga pe teritoriul Sloveniei, dupa ce in ultimele 24 de ore alti circa 1. 000 au reusit sa intre in aceasta tara,. continuă pe B1

Criza refugiatilor.Circa 200 de imigranti au fost arestati in Ungaria dupa ce au intrat in tara din Croatia

Aproximativ 200 de imigranti extracomunitari au fost arestati, joi, de politia ungara, dupa ce au patruns pe teritoriul Ungariei venind din Croatia, relateaza MTI.

Circa 200 de imigranti, arestati in Ungaria. Care este motivul

Aproximativ 200 de imigranti extracomunitari au fost arestati, joi, de politia ungara, dupa ce au patruns pe teritoriul Ungariei venind din Croatia.

Circa 200 de imigranti, arestati in Ungaria dupa ce au patruns din Croatia

Aproximativ 200 de imigranti extracomunitari au fost arestati, joi, de politia ungara, dupa ce au patruns pe teritoriul Ungariei venind din Croatia, relateaza MTI, potrivit Mediafax. Cei aproximativ 200 de.

Politia ungara a retinut 16 imigranti care au taiat gardul metalic de la frontiera cu Serbia

Politia ungara a retinut marti dimineata 16 imigranti care au taiat gardul metalic de la frontiera cu Serbia, in apropiere de Roszke, relateaza postul public M1, citat de agentia MTI.

SLOVENIA: Politia a oprit sute de imigranti care au incercat sa treaca ilegal granita

In ultimele 24 de ore alti circa 1. 000 au reusit sa intre in Slovenia.

Directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania a demisionat: Plecarea acestuia, in contextul valului de imigranti care au patruns pe teritoriul acestei tari

Ministrul german de Externe, Thomas de Maiziere, a anuntat, joi, ca directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania, Manfred Schmidt, a demisionat. Demisia lui Schmidt vin in contextul in.

Supravietuitor de pe o barca cu imigranti care a naufragiat in apropierea coastelor Greciei: Traficantii sirieni au scufundat intentionat ambarcatiunea

Traficantii sirieni de persoane au scufundat intentionat o barca cu imigranti in apropierea coastelor Greciei, a povestit un supravietuitor irakian de pe ambarcatiune, informeaza BBC News Online. Barca de lemn ple.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )