Libnet.ro
UNICEF

16:01

A fost cea mai puternica eruptie din ultimele sase decenii. Un nou urias s-a trezit la viata

Antena3 Antena3,
A fost cea mai puternica eruptie din ultimele sase decenii. Un nou urias s-a trezit la viata

Vulcanul Fogo, punctul culminant al arhipelagului Capul Verde, a intrat in eruptie sambata seara, dupa aproape 20 de ani de la ultima sa activitate, a anuntat duminica Ministrul Administratiei Interne, citat de. continuă pe Antena3

Rezervele de aur ale Ucrainei - la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Rezervele de aur ale Ucrainei au scazut, in octombrie, pana la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, in conditiile in care Rusia a facut achizitii care i-au dus detinerile de profil la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii.

Ce au gasit cercetatorii in cea mai celebra PICTURA din lume: Mesajul a fost ascuns vreme de cateva SECOLE

Cina cea de taina a lui Leonardo da Vinci este cea mai populara reprezentare artistica a ultimei cine a Mantuitorului. Marele pictor renascentist a reusit sa zugraveasca momentul dramatic in care Iisus.

Politologul Cristian Parvulescu, la Dincolo de stiri: Avem cea mai mare victorie din Europa. A unei viziuni supranationale, proeuropene. Romanii au dat un vot in favoarea unui minoritar

Politologul Cristian Parvulescu a comentat, in editia de sambata a emisiunii Dincolo de stiri, rezultatul surprinzator al scrutinului prezidential din Romania si a vorbit despre cauzele esecului PSD in.

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria Primerei Division

Lionel Messi a devenit, sambata, cel mai bun marcator din intreaga istorie a campionatului spaniol Primera Division dupa ce a reusit un hattrick in partida cu FC Sevilla.

TROFEE Cea mai ravnita carte la Gaudeamus a fost Pas cu pas al presedintelui Klaus Iohannis. Adevarul a primit Trofeul Gaudeamus

La decernarea trofeelor celei de a XXI-a editii a Targului de Carte, Adevarul a fost distins astazi, cu Trofeul Gaudeamus, prin Votul Publicului. Cea mai ravnita carte a publicului a fost Pas cu pas, al presedintelui Klaus Iohannis, volum editat de Curtea Veche.

TROFEE Cea mai ravnita carte la Gaudeamus a fost Pas cu pas a presedintelui Klaus Iohannis. Adevarul a primit Trofeul Gaudeamus

La decernarea trofeelor celei de a XXI-a editii a Targului de Carte, Adevarul a fost distins astazi, cu Trofeul Gaudeamus, prin Votul Publicului. Cea mai ravnita carte a publicului a fost Pas cu pas, al presedintelui Klaus Iohannis, volum editat de Curtea Veche.

Gala WALL-STREET 2014: eMAG, cea mai inovatoare strategie de HR

EMag, cel mai important retailer online din Romania, condus de Iulian Stanciu foto), a fost desemnat castigator la categoria cea mai inovatoare strategie de HR, la GALA WALL-STREET. RO cu tema Inovatia in business, organizata in.

ING Bank, cea mai inovatoare institutie financiara a anului la Gala WALL-STREET.RO

ING Bank a fost desemnata cea mai inovatoare institutie financiara a anului, la Gala WALL-STREET. RO cu tema Inovatia in business, organizata luni seara Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom.

Gala Wall-Street.ro: FAN Courier, cea mai inovatoare companie cu capital autohton

FAN Courier, cel mai mare jucator din industria de curierat din Romania, fondat in urma 16 ani de trei antreprenori romani, a fost desemnat cea mai inovatoare companie cu capital autohton la Gala wall-street. ro cu tema Inovatia in business, organizata.

Gaudeamus 2014: Numar record de vizitatori. Humanitas, Rao si Polirom, premiate. Cartea lui Iohannis, cea mai ravnita la targ

Trofeele Gaudeamus 2014 pentru edituri au fost castigate de Humanitas locul I), Rao locul al II-lea) si Polirom locul al III-lea), iar cea mai ravnita carte a targului, decisa prin votul publicului, a fost volumul autobiografic Pas cu Pas, de Klaus Iohannis, aparut la Curtea Veche.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )