Libnet.ro
UNICEF

20:15

A fost creat primul portal de servicii de muzica licentiate din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A fost creat primul portal de servicii de muzica licentiate din Europa

Trei companii - una franceza, una spaniola si una italiana - specializate in gestionarea drepturilor de autor au lansat primul portal european de licente pentru servicii muzicale online si au semnat un acord cu grupul american Google, au anuntat, luni,. continuă pe Wall-Street Ro

A fost creat primul portal de servicii de muzica licentiata din Europa

Trei companii - una franceza, una spaniola si una italiana - specializate in gestionarea drepturilor de autor au lansat primul portal european de licente pentru servicii muzicale online si au semnat un acord cu grupul american Google, au anuntat, luni,.

Muzica online: A fost creat primul portal european pentru licente.

Trei companii - una franceza, una spaniola si una italiana - specializate in gestionarea drepturilor de autor au lansat primul portal european de licente pentru servicii muzicale online si au semnat un acord cu grupul american Google, au anuntat, luni, reprezentantii celor trei firme, citati de AFP, potrivit Mediafax. Portalul Armonia a fost creat de SACEM companie franceza de gestionare a drepturilor autorilor, compozitorilor si editorilor de muzica), SGAE Spania) si SIAE Italia). Acest .

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )