Libnet.ro
UNICEF

15:46

Fost deputat PDL, condamnat la 1 an cu suspendare pentru conflict de interese

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost deputat PDL, condamnat la 1 an cu suspendare pentru conflict de interese

Stelian Ghita-Eftemie fost deputat PDL intre 2008 si 2012) a fost condamnat, saptamana trecuta, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, dupa ce si-ar fi favorizat ginerele sa obtina foloase materiale de peste 100. 000 lei, informeaza un comunicat al parchetului instantei supreme PICCJ). continuă pe Ziarul Bursa

Seful CJ Sibiu, Ioan Cindrea, condamnat la un an cu suspendare pentru conflict de interese

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Sibiu, Ioan Cindrea, a fost condamnat de instanta suprema, miercuri, la un an de inchisoare cu suspendare, pentru ca in mandatul sau de deputat si-a angajat sotia la.

Seful CJ Sibiu, Ioan Cindrea, condamnat la un an cu suspendare pentru conflict de interese

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Sibiu, Ioan Cindrea, a fost condamnat de instanta suprema, miercuri, la un an de inchisoare cu suspendare, pentru ca in mandatul sau de deputat si-a angajat sotia la biroul parlamentar, aceasta obtinand astfel peste 35. 000 de lei.

Fostul deputat Stelian Ghita, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Fostul deputat PDL Eftemie Stelian Ghita a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspedare, in baza unui acord de recunoastere a vinovatiei incheiat cu procurorii Parchetului General. Acesta este acuzat de conflict de interese.

Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese. Decizia nu este definitva

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie s-au pronuntat marti, 10 decembrie, in dosarul in care Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu, era cercetat pentru conflict de interese.

Seful CJ Sibiu, Ioan Cindrea, condamnat la un an de inchisoare pentru conflict de interese

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Sibiu, Ioan Cindrea, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, pentru ca si-a angajat sotia la biroul parlamentar, in perioada in care era deputat, a hotarat inalta Curte, citata de Mediafax.

Seful CJ Botosani a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru fals

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, a fost condamnat, joi, la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual si uz de fals, relateaza B1 TV. Decizia Curtii de Apel Suceava.

Buzau: Primarul orasului Nehoiu, Florentin Lungu, arestat preventiv, fiind cercetat pentru conflict de interese si abuz in serviciu

Primarul orasului Nehoiu din judetul Buzau, Florentin Lungu PSD), a fost arestat preventiv, marti dupa-amiaza, intr-un dosar in care este cercetat pentru conflict de interese si abuz in serviciu, informeaza.

Radu Mazare, dosar penal la DNA pentru conflict de interese la sesizarea ANI. A dat contracte asociatului sau cu ajutorul lui Nicusor Constantinescu. Prejudiciul , peste 4,5 milioane euro

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, are dosar penal la DNA pentru conflict de interese. Sesizarea a fost facuta de Agentia Nationala de Integritate, care a descoperit faptul ca primarul Mazare a dirijat contracte catre firme apropiate, prejudiciul fiind de 4. 571 euro 20. 572,49 lei).

ANI cere DNA sa il cerceteze pe Radu Mazare pentru conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate le cere procurorilor DNA sa-l cerceteze pe Radu Mazare pentru conflict de interese. Primarul Constantei este acuzat ca a acordat contracte in valoare de aproape 4,6 milioane de.

ANI cere DNA sa-l cerceteze pe Mazare pentru conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate ANI) cere Directiei Nationale Anticoruptie DNA) sa il cerceteze pe primarul Constantei, Radu Mazare PSD), pentru conflict de interese, dupa ce primaria pe care o conduce ar fi acordat contracte de aproape 4,6 milioane euro catre 2 firme al caror asociat Sorin Gabriel Strutinsky) este in relatii comerciale cu Mazare in alte 8 societati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )