Libnet.ro
UNICEF

23:45

A fost foarte trista cand a ars Catedrala Notre Dame si a facut un gest absolut impresionant. Are doar noua ani si este un adevarat exemplu. Toata lumea vorbeste despre ea

Antena3 Antena3,
A fost foarte trista cand a ars Catedrala Notre Dame si a facut un gest absolut impresionant. Are doar noua ani si este un adevarat exemplu. Toata lumea vorbeste despre ea

Caitlyn, o fetita de doar 9 ani, din Anglia, a donat bani pentru refacerea catedralei Notre Dame, care a ars, dupa un puternic incendiu. Ea a trimis 3,38 euro catre Fondation du Patrimoine, una dintre cele patru. continuă pe Antena3

Descoperire controversata la catedrala Notre-Dame din Paris. Ce au gasit anchetatorii

Compania care a montat schela pentru lucrarile de renovare de la catedrala Notre-Dame din Paris a recunoscut si si-a exprimat miercuri regretul ca unii dintre muncitorii sai nu au respectat interdictia de a.

FOTO VIDEO Lucruri mai putin stiute despre Catedrala Notre-Dame.ile-de-la-Cite, orasul pagan de sub lacas: inima istorica si loc strategic de aparare

Martora muta la multe evenimente istorice de-a lungul celor peste opt secole de existenta, precum incoronarea lui Henric al IV-lea al Angliei ca Rege al Frantei sau a lui Napoleon, dar si eliberarea Parisului in 1944, despre Catedrala Notre-Dame din Paris unii sustin ca a vazut atata istorie incat practic se confunda cu insasi istoria Frantei si a Europei. Cu toate acestea, nu multi se pot lauda ca-i cunosc secretele. Si nu sunt putine.

Solidaritate impresionanta! 750 de milioane de euro pentru Catedrala Notre-Dame in 10 zile

De la teribilul incendiu care a mistuit acoperisul Catedralei Notre-Dame din Paris, pe 15 aprilie, donatiile pentru reconstructia monumentului istoric au curs continuu. Astfel, in doar 10 zile, oameni simpli si.

Donatii impresionante de peste 750 de milioane de euro pentru Catedrala Notre-Dame in 10 zile

De la dramaticul incendiu care a mistuit sub ochii intregii lumi acoperisul Catedralei Notre-Dame din Paris, pe 15 aprilie, donatiile pentru reconstructia monumentului istoric au tot continuat sa vina. Astfel, in doar 10 zile, oameni simpli si miliardari au donat peste 750 de milioane de euro, potrivit BBC News.

Miliardarii care au donat pentru Notre-Dame, luati la tinta de hackeri: mesajul gruparii Anonymus

Bogatii lumii si companiile care au facut donatii pentru catedrala Notre-Dame din Paris au intrat in atentia hackerilor de la Anonymus. Gruparea de hackeri Anonymus a transmis un mesaj miliardarilor care au donat pentru catedrala Notre-Dame din Paris. Monumentul a fost distrus aproape in totalitate de un incendiu izbucnit in 15 aprilie. Hackerii i-au criticat [] .

Pamela Anderson a parasit furioasa o gala de caritate dedicata copiilor nevoiasi dupa ce organizatorii au anuntat ca strang bani si pentru Notre Dame

Pamela Anderson 51 de ani), invitata de clubul francez de fotbal Olympique Marseille sa sustina o gala caritabila dedicata copiilor sarmani, a parasit furioasa evenimentul, dupa ce organizatorii au scos la licitatie un obiect in scopul strangerii de fonduri pentru catedrala Notre Dame.

Muncitorii au incalcat interdictia de a fuma la Notre-Dame

Intreprinderea Le Bras Fr and 232;res, care monta esafodajul in jurul turlei Notre-Dame, a recunoscut si a regretat, ieri, faptul ca unii dintre angajatii ei au incalcat interdictia de fuma pe santier, insa a exclus orice legatura cu incendiul catedralei.

Incendiul de la Notre-Dame: Unii muncitori au incalcat interdictia de a fuma pe santier. Cum ii apara compania si ce crede fostul arhitect sef al catedralei

Un reprezentant al companiei de constructii Le Bras Freres, care monta esafodajul in jurul flesei Notre-Dame, a recunoscut miercuri faptul ca unii dintre colegii sai au incalcat interdictia de fuma pe santier, insa a exclus orice legatura cu incendiul catedralei, relateaza AFP.

Incendiul de la Notre-Dame: Compania care a montat schela recunoaste ca unii dintre muncitorii sai au fumat pe santier

Compania care a montat schela in jurul sagetii catedralei Notre-Dame din Paris a recunoscut miercuri ca unii dintre muncitorii sai au incalcat interdictia de a fuma pe santier dar a exclus orice legatura cu incendiul care a devastat monumentul gotic, scrie AFP.

IN 30 DE MINUTE: PSG a vandut tricourile inscriptionate cu imaginea Catedralei Notre-Dame

PSG a anuntat ca a vandut in 30 de minute cele 1. 000 de tricouri editie speciala cu imaginea Catedralei Notre-Dame, inscriptionata pe fata, in locul sponsorului Emirates, informeaza lefigaro. fr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )