Libnet.ro
UNICEF

21:00

Revolta unui neurolog privind drama de la Piatra Neamt: Plecati toti acasa! Lasati Romania in pace!

Adevărul Adevărul,
Revolta unui neurolog privind drama de la Piatra Neamt: Plecati toti acasa! Lasati Romania in pace!

Stabilit in Germania de noua ani, medicul neurolog George Crivac a scris o postare dura pe Facebook referitoare la drama de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde au murit 10 oameni sambata seara, la problemele acute ale sistemului de sanatate si la politicieni. continuă pe Adevărul

Fost manager al SJU Piatra Neamt, despre initiativa privind construirea unui nou spital: Nu s-a mai rezolvat. Finantarea o asigura Consiliul Judetean. Probabil ca factorul politic este cel care decide (VIDEO)

Codrut Munteanu, fost manager la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a vorbit despre culisele initiativei privind construirea unui nou spital, demers care nu s-a mai rezolvat in cele din urma.

10 persoane au murit in incendiul de la ATI COVID. Ministrul Sanatatii merge la Piatra Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, merge la Piatra Neamt pentru a coordona ancheta privind tragedia de la Spitalul Judetean unde 10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi.

Spitalul judetean Piatra Neamt, macinat de nereguli privind siguranta medicilor si pacientilor. Ce au gasit autoritatile

Spitalul Judetean Piatra Neamt prezenta nereguli in ceea ce priveste siguranta personalului si a pacientilor chiar inaintea incendiului devastator, in urma caruia au murit 10 oameni si alti 7 au fost raniti.

Fiica uneia dintre pacientele care au murit in incendiul de la Piatra Neamt: Daca nu ma trimitea mama sa ii duc bagajele, muream si eu acolo langa ea

Fiica uneia dintre pacientele decedate in incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a povestit duminica, 15 noiembrie, ca mama ei era bine cand a plecat de la unitatea medicala si s-a dus acasa. Daca nu ma trimitea mama sa ii duc bagajele, muream si eu acolo langa ea, mai spune ea. Cumnata unui alt barbat care a murit a precizat ca acesta are o fiica plecata in Italia care deja i-a transmis ca va da spitalul in judecata.

Sotia medicului-erou de la Piatra Neamt: A fost carnagiu acolo. Credeti-ma ca nu mai pot

Zece pacienti au murit in urma unui incendiu care a izbucnit sambata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Alte sapte persoane, inclusiv medicul Ioan Catalin Denciu, care a.

Presedintele Israelului a transmis condoleante pentru victimele incendiului de la Piatra Neamt

Presedintele Israelului, Reuven Rivlin, a transmis condoleante pentru victimele incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt si recuperare rapida pentru cei raniti, conform unui mesaj publicat pe pagina de facebook a Ambasadei Israelului in Romania.

Fiica unui pacient mort in sectia ATI COVID Piatra Neamt: Sun de 4 zile si nu am aflat nimic de el. Mi-au inchis telefonul ca ii deranjez

Rudele pacientilor internati la Spitalul Judetean din Piatra Neamt sunt confuzi si revoltati de felul in care au primit vestea tragica. Este si cazul unei femei care de patru zile nu mai stia nimic de tatal ei internat in spital. Ea acuza personalul medical ca ii inchidea telefonul de fiecare data cand suna sa mai afle informatii despre starea de sanatate a tatalui ei.

Ce scrie presa internationala despre incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Reuters, Associated Press, BBC, Al Jazeera, ABC, Deutsche Welle relateaza despre incendiul produs sambata seara la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt, soldat cu moartea a zece pacienti si cu ranirea grava a unui medic care a incercat sa-i salveze.

Presa straina relateaza despre incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt

Reuters, Associated Press, BBC, Al Jazeera, ABC, Deutsche Welle relateaza despre incendiul produs sambata seara la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt, soldat cu moartea a zece pacienti si cu ranirea grava a unui medic care a incercat sa-i salveze, noteaza News. ro.

Klaus Iohannis, reactie la aproape cinci ore dupa tragedia de la Piatra Neamt

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, pe pagina sa de Facebook, la tragedia produsa sambata, la Sectia ATI COVID de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde au murit 10 pacieniti si au fost raniti alti 7 oameni, in urma unui incendiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )