Libnet.ro
UNICEF

10:01

Au fost noi PROTESTE violente la Paris. Cel putin 120 de persoane au fost retinute

Antena3 Antena3,
Au fost noi PROTESTE violente la Paris. Cel putin 120 de persoane au fost retinute

Autoritatile au retinut 129 de persoane in urma protestelor de sambata de la Paris, 78 dintre ele fiind plasate in arest preventiv. Manifestatiile convocate la implinirea unui an de la debutul miscarii de. continuă pe Antena3

UPDATE SUA: Cel putin 7 persoane, impuscate intr-un liceu din apropiere de Los Angeles Atacatorul a fost arestat, o persoana ranita a decedat

Cel putin sapte persoane au fost ranite prin impuscare dupa ce o persoana a intrat si a inceput sa traga intr-un liceu din periferia nordica a Los Angelesului, au anuntat politia si presa locala. Atacatorul a fost prins si dus la spital. UPDATE 20:13 Una dintre victime a decedat.

UPDATE Slovacia: Cel putin 13 morti, 20 de raniti intr-un accident de autobuz MAE: Ambasada Romaniei nu a fost notificata cu privire la existenta unor cetateni romani printre victime

Cel putin 13 persoane au murit si alte 20 au fost ranite dupa ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion in vestul Slovaciei, a anuntat politia, citata de AFP.

Atentat devastator la Kabul! Cel putin sapte persoane decedate, printre care si un copil de 13 ani

Cel putin sapte persoane au fost ucise si alte zece, printre care patru straini, au fost ranite in u.

Cel putin sapte persoane au murit intr-o explozie izbucnita langa Ministerul de Interne de la Kabul

Cel putin sapte persoane au murit, iar alte sapte au fost ranite miercuri dupa ce o bomba a explodat intr-un vehicul in apropierea Ministerului de Interne de la Kabul, a informat un purtator de cuvant al Guvernului, scrie Mediafax, citand Reuters.

Hansi Flick, antrenor principal la Bayern Munchen cel putin pana la Craciun: Avem incredere in el

Hans-Dieter Flick va ramane antrenor principal interimar la Bayern Munchen cel putin pana la Craciun, a anuntat Karl-Heinz Rummenigge, conducator al clubului bavarez, potrivit The Guardian.

Surse: Thyssenkrupp a primit cel putin trei oferte pentru divizia de lifturi

Conglomeratul industrial german Thyssenkrupp AG a primit oferte de la cel putin trei grupuri majore pentru pachetul majoritar de la divizia sa de productie a lifturilor, conform unor surse citate de Reuters.

VIDEO Violente si gaze lacrimogene la Paris, la implinirea unui an de la debutul miscarii Vestelor galbene Cel putin 105 persoane retinute

Parisul a devenit sambata scena unor proteste marcate de violente, la implinirea unui an de la inceputul protestelor antiguvernamentale ale Vestelor galbene. Peste 100 de manifestanti au fost retinuti.

Cel putin 22 de palestinieni ucisi in atacuri aeriene israeliene in Fasia Gaza

Numarul palestinienilor ucisi in atacuri aeriene israeliene in Fasia Gaza a ajuns miercuri la 22, in urma valului de violente care a inceput marti, a anuntat Ministerul Sanatatii din enclava palestiniana, pecizand ca alte aproximativ 50 de persoane au fost ranite, relateaza AFP.

Accident teribil in Slovacia: Cel putin 13 morti, 20 de raniti dupa ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion

Un accident cumplit, produs in Slovacia, a cauzat un bilant cutremurator. Nu mai putin de 13 persoane si-au perdut viata iar alte 20 au fost grav ranite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )