Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un fost procuror lanseaza o ipoteza bomba: Dan Condrea a fost lichidat!

Antena3 Antena3,
Un fost procuror lanseaza o ipoteza bomba: Dan Condrea a fost lichidat!

Un fost procuror lanseaza o ipoteza bomba. Avocatul Sergiu Andon, fost procuror, a emis o noua ipoteza soc cu privire la accidentul de masina al lui Dan Condrea. Asta nu e accident. in ce. continuă pe Antena3

100 de minute: Renaste ipoteza unui asasinat in cazul Condrea? Fost procuror, despre motivul celor 13 drumuri pe traseul Buftea-Corbeanca

Avocatul Sergiu Andon, fost procuror, a emis o noua ipoteza, la 100 de minute, cu privire la accidentul de masina al patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. intr-o interventie telefonica la.

Procurorul general: Exista o suspiciune ca in cazul lui Dan Condrea ar fi vorba despre o sinucidere (VIDEO)

Exista o suspiciune ca ar fi o sinucidere in cazul lui Dan Condrea. Declaratia a fost facuta de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Acesta a vorbit si despre ancheta in sc.

Trupul lui Dan CONDREA ar putea fi DESHUMAT. Care sunt motivele

Trupul lui Dan Condrea ar putea fi deshumat, este de parere Pavel Abraham, fost sef al Politiei Romane, luand in calcul rapiditatea cu care s-a desfasurat filmul evenimentelor. Un alt motiv.

UPDATE. VIDEO Uliana Ochinciuc, fosta sotie a lui Dan Condrea, audiata la Parchetul General in dosarul mortii omului de afaceri

Sotia lui Dan Condrea si Mihail Leva, seful de productie al Hexi Pharma sunt cercetati sub control judiciar. Ei trebuie sa mearga la sectiile de politie de care apartin de trei ori pe saptamana. Daca cei doi nu se prezinta in fata politistilor, risca sa ajunga in arest preventiv. Uliana Ochinciuc a fost audiata la Parchetul General in dosarul accidentului patronului Hexi Pharma.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, implicata intr-un accident rutier grav

La scurt timp dupa ce Procurorul General al Romaniei a exclus teoria ca fostul patron Hexi Pharma ar fi fost victima unei crime, sotia lui Dan Condrea a dezvaluit ca si ea a fost victima unui accident produs.

Procurorul general, despre moartea lui Dan Condrea: Nu e vorba de niciun omor. Exista o suspiciune ca ar fi fost o sinucidere

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca in dosarul privind moartea lui Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, este exclusa varianta unui omor, existand mai mult detalii care sustin ideea sinuciderii,.

UPDATE Sotia lui Dan Condrea s-a prezentat la Parchetul General

Uliana Ochinciuc, partenera patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a mers miercuri dimineata, la Sectia 5 de Politie din Capitala unde este obligata sa se prezinte de 3 ori pe saptamana in cadrul controlului judiciar impus de procurori. 17Ochinciuc, s-a prezentat miercuri si la sediul Parchetului General, pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul mortii lui Condrea.

Ce si-a cumparat Dan Condrea inainte sa moara

Mihai Gadea a prezentat miercuri, la Sinteza zilei, un tabel care arata ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma mort intr-un accident, facuse la sfarsitul anului trecut un contract.

Sotia lui Dan Condrea, audiata la Parchetul General

Sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, s-a prezentat astazi la sediul Parchetului General, pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul mortii patronului de la Hexi Pharma, informeaza unele surse din presa.

Uliana Ochinciuc, audiata la Parchetul General in dosarul mortii lui Dan Condrea. intrebarea de pe buzele tuturor: Accident sau sinucidere? (VIDEO)

Uliana Ochiciuc, sotia fostului patron Hexi Pharma, Dan Condrea, este audiata miercuri la Parchetul General in dosarul mortii sotului sau. Aceasta a dat deja cu subsemnatul la politie in aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )