Libnet.ro
UNICEF

21:30

Procurorul general: Exista o suspiciune ca in cazul lui Dan Condrea ar fi vorba despre o sinucidere (VIDEO)

B1 B1,
Procurorul general: Exista o suspiciune ca in cazul lui Dan Condrea ar fi vorba despre o sinucidere (VIDEO)

Exista o suspiciune ca ar fi o sinucidere in cazul lui Dan Condrea. Declaratia a fost facuta de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Acesta a vorbit si despre ancheta in sc. continuă pe B1

Procurorul general exclude varianta crimei in cazul lui Dan Condrea, suspiciunea este de sinucidere

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca in cazul lui Dan Condrea este exclusa varianta unei crime si exista suspiciunea ca ar fi vorba despre o sinucidere, potrivit Agerpres. Nu e vorba de niciun omor, exista o suspiciune ca, intr-adevar, ar fi o sinucidere, insa urmeaza a se clarifica dupa administrarea probatiunii - dupa circumstantele in care s-au intamplat lucrurile, modul in care a circulat persoana respectiva pe sosea, de mai multe ori, in zona aceea, a afirmat Augustin Lazar, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

E oficial: anchetatorii merg pe varianta sinuciderii in cazul lui Dan Condrea. Sebastian Ghita: Se doreste musamalizarea afacerii HexiPharma

Procurorii care ancheteaza moartea controversata a patronul HexiPharma, Dan Condrea, au motive sa creada ca acesta s-ar fi sinucis. Confirmarea vine chiar de la procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. in schimb, deputatul Sebastian Ghita sustine ca se urmareste musamalizarea afacerii HexiPharma.

Procurorul general, despre moartea lui Dan Condrea: Nu e vorba de niciun omor. Exista o suspiciune ca ar fi fost o sinucidere

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca in dosarul privind moartea lui Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, este exclusa varianta unui omor, existand mai mult detalii care sustin ideea sinuciderii,.

Procurorul general, despre cazul Condrea: Nu e vorba de omor, ci suspiciune de sinucidere

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti, referitor la cazul Condrea, ca nu este vorba de omor, ci de o suspiciune de sinucidere. Nu e vorba de niciun omor. Exista o.

Procurorul general al Romaniei: Anchetatorii iau in calcul sinuciderea lui Dan Condrea, omorul fiind exclus

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, marti, la CSM ca principala ipoteza de lucru a procurorilor, in cazul decesului fostului patron al Hexi Pharma, este cea a sinuciderii, anchetatorii excluzand in aceasta ancheta ipoteza unui omor.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, implicata intr-un accident rutier grav

La scurt timp dupa ce Procurorul General al Romaniei a exclus teoria ca fostul patron Hexi Pharma ar fi fost victima unei crime, sotia lui Dan Condrea a dezvaluit ca si ea a fost victima unui accident produs.

Trupul lui Dan CONDREA ar putea fi DESHUMAT. Care sunt motivele

Trupul lui Dan Condrea ar putea fi deshumat, este de parere Pavel Abraham, fost sef al Politiei Romane, luand in calcul rapiditatea cu care s-a desfasurat filmul evenimentelor. Un alt motiv.

Uliana Ochinciuc a dat cu subsemnatul la Politie. Sotia lui Dan Condrea, anchetata in dosarul Hexi Pharma (VIDEO)

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, a dat cu subsemnatul la Politie. Ea este anchetata in dosarul Hexi Pharma, arata B1 TV. Ochinciuc este cercetata, sub control judiciar, pentru spalare de bani.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )