Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce si-a cumparat Dan Condrea inainte sa moara

Antena3 Antena3,
Ce si-a cumparat Dan Condrea inainte sa moara

Mihai Gadea a prezentat miercuri, la Sinteza zilei, un tabel care arata ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma mort intr-un accident, facuse la sfarsitul anului trecut un contract. continuă pe Antena3

Uliana Ochinciuc, fosta sotie a lui Dan Condrea si Mihai Leva, seful de productie al Hexi Pharma, in fata politiei

Sotia lui Dan Condrea si Mihail Leva, seful de productie al Hexi Pharma sunt cercetati sub control judiciar. Ei trebuie sa mearga la sectiile de politie de care apartin. Daca cei doi nu se prezinta in fata politistilor, risca sa ajunga in arest preventiv.

UPDATE Sotia lui Dan Condrea s-a prezentat la Parchetul General

Uliana Ochinciuc, partenera patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a mers miercuri dimineata, la Sectia 5 de Politie din Capitala unde este obligata sa se prezinte de 3 ori pe saptamana in cadrul controlului judiciar impus de procurori. 17Ochinciuc, s-a prezentat miercuri si la sediul Parchetului General, pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul mortii lui Condrea.

Un fost procuror lanseaza o ipoteza bomba: Dan Condrea a fost lichidat!

Un fost procuror lanseaza o ipoteza bomba. Avocatul Sergiu Andon, fost procuror, a emis o noua ipoteza soc cu privire la accidentul de masina al lui Dan Condrea. Asta nu e accident. in ce.

Procurorul general: Exista o suspiciune ca in cazul lui Dan Condrea ar fi vorba despre o sinucidere (VIDEO)

Exista o suspiciune ca ar fi o sinucidere in cazul lui Dan Condrea. Declaratia a fost facuta de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Acesta a vorbit si despre ancheta in sc.

Trupul lui Dan CONDREA ar putea fi DESHUMAT. Care sunt motivele

Trupul lui Dan Condrea ar putea fi deshumat, este de parere Pavel Abraham, fost sef al Politiei Romane, luand in calcul rapiditatea cu care s-a desfasurat filmul evenimentelor. Un alt motiv.

UPDATE. VIDEO Uliana Ochinciuc, fosta sotie a lui Dan Condrea, audiata la Parchetul General in dosarul mortii omului de afaceri

Sotia lui Dan Condrea si Mihail Leva, seful de productie al Hexi Pharma sunt cercetati sub control judiciar. Ei trebuie sa mearga la sectiile de politie de care apartin de trei ori pe saptamana. Daca cei doi nu se prezinta in fata politistilor, risca sa ajunga in arest preventiv. Uliana Ochinciuc a fost audiata la Parchetul General in dosarul accidentului patronului Hexi Pharma.

Sotia lui Dan Condrea, audiata la Parchetul General

Sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, s-a prezentat astazi la sediul Parchetului General, pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul mortii patronului de la Hexi Pharma, informeaza unele surse din presa.

Uliana Ochinciuc, audiata la Parchetul General in dosarul mortii lui Dan Condrea. intrebarea de pe buzele tuturor: Accident sau sinucidere? (VIDEO)

Uliana Ochiciuc, sotia fostului patron Hexi Pharma, Dan Condrea, este audiata miercuri la Parchetul General in dosarul mortii sotului sau. Aceasta a dat deja cu subsemnatul la politie in aceasta.

Uliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, s-a prezentat la Politie

Uliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, mort in urma unui accident rutier, s-a prezentat miercuri dimineata la sectia 5 de Politie. Ochinciuc se afla sub control judiciar si este nevoita sa se prezinte de trei ori pe saptamana in fata politistilor. La sediul IPJ Ilfov este asteptat si Mihail Leva, seful de productie de la Hexi Pharma.

UPDATE Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, audiata la Parchetul General. Directorul de productie al Hexi Pharma a dat cu subsemnatul la IPJ Ilfov

Uliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, mort in urma unui accident rutier, s-a prezentat miercuri dimineata la sectia 5 de Politie. Ochinciuc se afla sub control judiciar si este nevoita sa se prezinte de trei ori pe saptamana in fata politistilor. in prezent, ea este audiata la sediul Parchetului General. La sediul IPJ Ilfov s-a prezentat si Mihail Leva, seful de productie de la Hexi Pharma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.229 seconds )