Libnet.ro
UNICEF

21:30

Trupul lui Dan CONDREA ar putea fi DESHUMAT. Care sunt motivele

B1 B1,
Trupul lui Dan CONDREA ar putea fi DESHUMAT. Care sunt motivele

Trupul lui Dan Condrea ar putea fi deshumat, este de parere Pavel Abraham, fost sef al Politiei Romane, luand in calcul rapiditatea cu care s-a desfasurat filmul evenimentelor. Un alt motiv. continuă pe B1

Noi descoperiri la locul accidentului patronului Hexi Pharma: S-ar putea dovedi ca mai era cineva in masina cu Dan Condrea. Este o proba extraordinara

Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a starnit numeroase controverse si suspiciuni. Declaratiile autoritatilor au fost puse la indoiala si de Radu Sovianu. Jurnalistul a mers la locul.

Dan Condrea a incercat sa ascunda banii dupa inceperea anchetei HexiPharma

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, si-ar fi cumparat un adevarat imperiu imobiliar din bani care provin din evaziune fiscala. Procurorii DNA au deschis un dosar penal pe numele firmei care vindea dezinfectanti diluati, dar si pe numele celor din conducerea societatii si a apropiatilor lui Dan Condrea.

Sinteza zilei. Imagini noi care pot rasturna ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, noi detalii in cazul mortii lui Dan Condrea. La Antena 3 au fost difuzate, in premiera, imagini surprinse la doua minute.

Dan Condrea a transferat sute de mii de euro din conturile personale pe numele sotiei si ale cumnatului sau

Procurorii DNA spun ca, imediat dupa izbucnirea scandalului Hexi Pharma, patronul Dan Condrea a transferat sute de mii de euro din conturile personale in conturile sotiei, Uliana Ochiunci, si ale cumnatului.

Imagini din viata personala a lui Dan Condrea, facute publice: Cum s-a distrat patronul Hexi Pharma la nunta cu Laura Georgescu (VIDEO)

Imagini de arhiva din viata personala a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma a carui moarte este invaluita in mister, au fost facute publice. Antena Stars a prezentat un videoclip cu imagini de la.

Dan Condrea si-ar fi cumparat loc de veci cu doar o zi inaintea accidentului. Ultimele ore din viata lui raman invaluite in mister

Dan Condrea si-ar fi cumparat loc de veci cu doar o zi inaintea accidentului, sustin surse judiciare. Cu doar cateva ore inainte de tragedie, patronul Hexi Pharma ar fi schimbat mai multe SMS-uri cu.

Flori Dinu, directoarea generala de la Hexi Pharma, este la DNA. A venit si sotia lui Dan Condrea

Uliana Ochinciuc, vaduva lui Dan Condrea, s-a prezentat, joi, la sediul DNA, dupa ce anterior sosise si Flori Dinu - directoarea generala a Hexi Pharma.

Sinteza zilei. Imagini in premiera cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, imagini in premiera cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Au fost difuzate imagini de la unul dintre cele mai importante.

Sinteza zilei. Ce ascund anchetatorii in cazul mortii lui Dan Condrea

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, noi elemente ascunse de anchetatori in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Misterul celor 13 drumuri fara.

Generalul Abraham explica de ce trebuie deshumat Condrea

Generalul Pavel Abraham, fost sef al Politiei Romane, este de parere ca trupul lui Dan Condrea va fi deshumat, avand in vedere rapiditatea cu care s-a desfasurat filmul evenimentelor, dar si.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )