Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un fost sef de stat dar si mai multi ministri, acuzati de spalare de bani

Antena3 Antena3,
Un fost sef de stat dar si mai multi ministri, acuzati de spalare de bani

Procurorii argentinieni o acuza pe fosta sefa a statului, Cristina Fernandez de Kirchner, de spalare de bani, transmite duminica DPA, care citeaza presa locala, conform Agerpres. Procurorul federal Guillermo. continuă pe Antena3

Doi prezentatori celebri sunt acuzati ca au abuzat sexual mai multi copii

Doi prezentatori BBC din Marea Britanie sunt acuzati ca au agresat sexual mai multi copii. Tony Wadsworth 68 de ani) si sotia lui, Julie 58 de ani), doi oameni de radio foarte cunoscuti, sunt acuzati ca au.

Legea Educatiei Nationale, mutilata in Parlament: Reglementarea procedurii de sustinere a doctoratului, eliminata complet. Fost sef al Cercetarii: Cine are nevoie sa isi sustina teza ca Elena Ceausescu? Practic, teza de doctorat se va putea sustine intr-

Reglementarea procedurii de acordare a titlurilor doctorale dispare complet din Legea Educatiei Nationale, odata cu toate informatiile despre selectarea comisiilor de sustinere a tezei si cu obligativitatea ca viitorul doctor sa isi sustin lucrarea in sedinta publica. Modificarile apar in acelasi proiect de lege care a fost votat miercuri de deputati si care ar putea ajunge chiar si saptamana viitoare in Senat, camera decizionala in acest caz. Fostul sef al Cercetarii din Romania, Dragos Ciuparu, a explicat pentru HotNews. ro ca modificarile ar face ca doctoratele date in Romania sa fie complet irelevante si fara niciun fel de valoare, fiind o distrugere completa a sistemului.

Noi arestari in Belgia: mai multi suspecti, inclusiv un complice al lui Abdeslam

Mai multe persoane, suspectate de legaturi cu atentatele din 22 martie de la Bruxelles, au fost arestate in Belgia, a anuntat Parchetul federal, iar potrivit presei, printre ei se afla si Mohamed Abrini, un belgo-american filmat in compania lui Salah.

UPDATE. Au fost retinuti mai multi suspecti de terorism, intre care si Mohamed Abrini, cautat pentru atentatele de la Paris

Unul dintre suspectii atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, Mohamed Abrini, a fost arestat vineri, a anuntat postul belgian de televiziune VRT, informeaza Reuters si cotidianul La Derniere Heure. Sursa Foto: The Telegraph.

Romanii si-au planificat vacanta de Paste inca din februarie: unde merg cei mai multi

Romanii si-au planificat din timp de mini-vacanta de Paste, care coincide cu 1 Mai, pentru city-break-uri europene sau circuite exotice. Astfel, primele rezervari pentru vacanta pascala au fost realizate de la mijlocul lunii februarie, iar Praga,.

Concurs de frizuri: Mai multi bebelusi impresioneaza o lume intreaga prin podoaba capilara (VIDEO)

O competitie pentru bebelusi face deliciul internetului. Concurentii impresioneaza printr-un aspect mai putin obisnuit pentru varste atat de fragede, si anume podoaba capilara. Sute de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )