Libnet.ro
UNICEF

21:30

Nelu Tataru: Vineri va fi semnat contractul pentru 115 milioane de masti

Hotnews Hotnews,
 Nelu Tataru: Vineri va fi semnat contractul pentru 115 milioane de masti

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca vineri se va semna contractul pentru 115 milioane de masti, care urmeaza sa fie distribuite catre 2,3 milioane de persoane cu venituri mici. Potrivit ministrului, intreaga cantitate trebuie livrata in 7 zile. continuă pe Hotnews

Florin Roman (PNL): Nelu Tataru - un erou. Viorica Dancila - Elena Ceausescu care umbla cu ministrul Sanatatii, prin spitale, smulgand bebelusii din incubator

Deputatul PNL Florin Roman a declarat ca ministrul Nelu Tataru este un erou pentru ca a avut curajul sa mearga prin spitale, printre pacienti. Sa ne imaginam cum ar fi aratat pandemia sub guvernarea PSD. Prim ministru Viorica Dancila este Elena Ceausescu care umbla cu ministrul Sanatatii, prin spitale, smulgand bebelusii din incubatoare pentru a avea o poza de campanie, a afirmat Roman.

Ponta il acuza pe Tataru ca a dat cu dedicatie mega-contractul pentru mastile de protectie: Bietul om adusese 100 de milioane de masti si nu voia nimeni sa le cumpere

Victor Ponta lanseaza acuzatii grave la adresa ministrului Sanatatii, sustinand ca mega-contractul pentru cele 115 milioane de masti a fost atribuit unei firme care adusese mastile in tara din aprilie, dar nu i le cumpara nimeni. Potrivit lui Ponta, caietul de sarcini a fost modificat astfel incat sa corespunda stocului existent la companie.

Veste buna pentru bolnavii de Covid-19 asimptomatici. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni seara ca persoanele infectate cu Covid-19 vor petrece mai putin timp internate in spital, daca nu au simptome. Potrivit ministrului Tataru, persoanele infectate cu coronavirus, dar care sunt asimptomatice sau doar usor simptomatice, vor sta internate in spital doar zece zile, fiind trimise apoi in izolare la domiciliu, sub supravegherea doctorului de familie.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata, deocamdata gestionata. in anumite focare, in anumite zone, se pot reintroduce restrictii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, pentru B1 TV, ca, in acest moment, in Romania se manifesta o transmitere comunitara accentuata a coronavirusului, una dintre cauze fiind ca regulile de.

Anunt important al lui Nelu Tataru: Nu este exclusa impunerea unor restrictii, la nivel local

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Targu-Jiu, ca Guvernul pregateste eventuale noi masuri de relaxare pentru 1 iulie si ca, daca vor fi restrictii, acestea vor fi strict punctuale si locale. Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara propune ca acolo unde imbolnavirile sunt rare, oamenii sa beneficieze de mai multa relaxare.

Cand vor fi anuntate noile masuri de relaxare. Nelu Tataru: Fiecare caz este evaluat particular. Daca vor fi niste restrictii, vor fi strict punctuale si locale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Guvernul pregateste noi masuri de relaxare pentru data de 1 iulie si ca o decizie in acest sens va fi anuntata luni. Tataru a explicat ca totul va fi decis de evolutia numarul de infectari cu COVID-19 si ca masurile vor fi luate punctual, in functie de fiecare zona in parte.

Lovitura crunta pentru ministrul Nelu Tataru. Motiunea simpla depusa de PSD a fost aprobata

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, numita Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, semnata de 93 de deputati PSD.

Nelu Tataru se incurca in cifre cand vine vorba de testele pentru coronavirus

Ministrul Sanatatii se incurca in cifre, atunci cand vine vorba despre testele de COVID-19 efectuate. Nelu Tataru a declarat la un post de televiziune ca, pana acum, au fost testati 371. 000 de romani. Si s-au efectuat peste 610. 000 de teste.

NELU TATARU: Daca nu se ia o decizie, voi solicita demiterea atat din functia de director general, cat si din Consiliul de Administratie a domnului Adrian Ionel

Reactie la varful ministerului Sanatatii dupa punerea dub acuzare a sefului UNIFARM. Ministrul Nelu Tataru a spus ca va cere demiterea lui Adrian Ionel, acuzat ca ar fi luat mita, daca Consiliul de Administratie al companiei nu va veni cu o solutie de inlocuire a acestuia din functie, anunta Digi24. ro.

NELU TATARU: in acest moment nu luam in considerare o carantinare a judetelor, vom studia fiecare caz in parte

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul nu ia in considerare la acest moment masura carantinarii unor judete, dupa ce in presa au aparut speculatii ca judetul Brasov ar putea fi pus din nou in carantina dupa ce numarul cazurilor a crescut semnificativ, conform G4media. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )