Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fosta sotie: Dan Condrea disparuse de acasa cu cinci zile inainte de a fi gasit mort in accident

Antena3 Antena3,
Fosta sotie: Dan Condrea disparuse de acasa cu cinci zile inainte de a fi gasit mort in accident

Fostul patron Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi disparut de acasa cu cinci zile inainte de a fi gasit mort intr-un accident rutier. Cel putin asta sustine fosta lui sotie, Laura Georgescu, ca. continuă pe Antena3

Declaratii dure ale sotiei lui Dan Condrea la adresa fostei neveste a patronului Hexi Pharma

Declaratii dure ale sotiei lui Dan Condrea la adresa fostei neveste a patronului Hexi Pharma. Uliana Ochinciuc a fost luni dimineata la sectia 5 de politie. in fata jurnalistilor, ea le-a recomandat.

Sotia lui Dan Condrea reactioneaza: Nu mi-e teama decat de Dumnezeu

Nu mi-e teama decat de Dumnezeu. Este reactia sotiei lui Dan Condrea la intrebarile reporterilor legate de ilegalitatile pe care le-ar fi facut Hexi Pharma. Aceasta le-a mai spus.

Fosta sotie a lui Condrea, dezvaluiri despre listele cu spagi ale patronului Hexi Pharma

Catalogul cu spagi pe care le dadea Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, se afla intr-un calculator de la sediul din Ploiesti, sustine fosta sa sotie, Laura Georgescu, intr-un interviu acordat luni la em.

Care este legatura dintre familia lui Condrea si Nicolae Ceausescu

Mama Laurei Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, a fost traducator de limba rusa al fostului presedinte Nicolae Ceausescu. Dezvaluirea a fost facuta de Mihai Gadea, luni, la emisiunea Sinteza.

Razboi cu batele in familia lui Dan Condrea. Laura Georgescu si mama ei se acuza reciproc de amenintari si batai

Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, patronulHexi Pharma, abia mai convietuiste cu mama ei in aceeasi casa. Cele doua femei se acuza de amenintari si bataie, iar un judecator a dat.

Partenera lui Dan Condrea este audiata, din nou, la DNA

Uliana Ochinciuc, fosta partenera de viata a lui Dan Condrea, este audiata, din nou, de procurorii anticoruptie. Zilele trecute, Ochinciuc, aflata sub control judiciar, a fost audiata de procurorii Parchetului General, in calitate de martor.

Dan Condrea, afaceri colosale cu statul. Contractele pentru dezinfectanti, de ordinul milioanelor de euro (VIDEO)

Dan Condrea era un abonat al contractelor cu statul, iar afacerile derulate cu institutii sonore au fost de ordinul zecilor de milioane de euro! Sunt dezvaluirile jurnalistilor de la Sursa Zilei, care dau detalii.

EXCLUSIV. Legatura dintre afacerile lui Dan Condrea si Elena Udrea

Una dintre firmele lui Dan Condrea, Hexi Medical Farma, a obtinut sume importante din bani europeni, de la ministerul condus in acea vreme de Elena Udrea. Potrivit unor documente obtinute de Antena 3,.

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, audiata la DNA

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, a ajuns vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie penttru a fi audiata de procurori, informeaza Mediafax. La sosirea sla DNA, aceasta a declarat ca nu stie.

Fosta sotie a atacatorului din Orlando spune ca acesta era bolnav mintal si avea un temperament violent

Sitora Yusufi, identificata drept fosta sotie a lui Omar S Mateen, a declarat despre autorul celui mai sangeros atac armat din istoria SUA ca era instabil din punct de vedere emotional si mintal. Mai mult, barbatul avea un temperament violent si au existat numeroase incidente de violenta domestica in timpul scurtului mariaj, transmite Reutres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )