Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fostul baron de Cluj scapa de arest. Horea Uioreanu, pus sub control judiciar

Antena3 Antena3,
Fostul baron de Cluj scapa de arest. Horea Uioreanu, pus sub control judiciar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Cluj Horea Uioreanu si oamenii de afaceri Ioan Bene si Vasile Pogacean, judecati pentru fapte de coruptie, raman sub control judiciar si nu mai fac arest la. continuă pe Antena3

Fostul presedinte al CJ Cluj Horea Uioreanu, pus sub control judiciar

Judecatorii Curtii de Apel Cluj au respins, joi, contestatia procurorilor la decizia Tribunalului de inlocuire a arestului la domiciliu cu control judiciar, in cazul fostului presedinte al CJ Cluj Horea Uioreanu, relateaza Mediafax.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj a scapat de arestul la domiciliu: Horea Uioreanu s-a opus eliberarii

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu a scapat de arestul la domiciliu, informeaaz B1 TV. Magistratii Tribunalului Cluj au decis inlocuirea acestei masuri preventive cu cea a controlului.

Horea Uioreanu, fostul presedinte al CJ Cluj, primea salariu de la un afacerist. Dadea la schimb bani publici si bilete gratis la concerte

Marturia lui Razvan Pop, fostul sef de cabinet al ex-presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, data in sedinta secreta la ultima infatisare in cadrul procesului de coruptie, releva lucruri demne de un scenariu de film.

Arestul la domiciliu, inlocuit cu controlul judiciar in cazul fostului sef al CJ Cluj Horea Uioreanu

Magistratii Tribunalului Cluj au decis, luni, inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar in cazul fostului presedinte al CJ Cluj Horea Uioreanu si in cazul a doi oameni de afaceri, toti judecati pentru fapte de coruptie, decizia Tribunalului nefiind insa definitiva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )