Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fostul deputat Karoli Kerekes, trimis in judecata pentru conflict de interese.

România Liberă România Liberă,
Fostul deputat Karoli Kerekes, trimis in judecata pentru conflict de interese.

Fostul deputat Karoli Kerekes a fost trimis in judecata pentru conflict de interese. Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarilein cazul sau si au constatat cinci astfel de acte materiale. Citeste si: Fostul deputat Mihai Radan, trimis in judecata In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut urmatoarea stare de fapt: Inculpatul, in perioada 03. 2009, in calitate de . continuă pe România Liberă

Deputatul Kerekes Karoly, trimis in judecata pentru conflict de interese

Deputatul UDMR Kerekes Karoly a fost trimis in judecata pentru conflict de interese. Acesta este acuzat ca si-a angajat sotia si fiul in biroul parlamentar, cei doi obtinand peste 56. 000 de lei, in baza.

Deputatul UDMR Kerekes Karoly, trimis in judecata pentru conflict de interese

Deputatul UDMR Kerekes Karoly a fost trimis in judecata pentru conflict de interese, dupa ce si-a angajat sotia si fiul in biroul parlamentar, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Un cunoscut avocat din Vaslui, trimis in judecata pentru inselaciune

Vestitul avocat Bogdan Veselu, cel care a fost surprins de reporterii Adevarul dormind pe holurile Judecatoriei Vaslui, fiind in stare de ebrietate, are din nou probleme. El a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, fiind acuzat de inselaciune.

Fostul deputat PDL de Arges, Sorin Pandele, a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu

Fostul deputat PDL de Arges, activ in Parlament in legislatura 2008-2012, SorinAndiPandele a primit o condamnare definitiva la cinci ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, abuz in.

Fostul deputat PDL Sorin Pandele, condamnat definitiv la 5 ani nchisoare pentru coruptie

Fostul deputat PDL de Arges in legislatura 2008-2012 Sorin Andi Pandele a fost condamnat definitiv marti de Inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani inchisoare cu executarea pedepsei, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, abuz in serviciu si fals material in inscrisuri oficiale. Alaturi de Pandele a fost condamnat la 5 ani de cinhisoare si Costel Zamfir, fost primar al comunei argesene Bradu.

Fostul deputat Sorin Pandele, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, pentru luare de mita

Fostul depupat PDL Sorin Andi Pandele a fost condamnat marti de Curtea Suprema la cinci ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, abuz in serviciu si fals material in inscrisuri oficiale in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi primit mita 190. 000 de lei.

Fostul deputat Sorin Pandele, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare de Curtea Suprema

Fostul depupat PDL Sorin Andi Pandele a fost condamnat marti de Curtea Suprema la cinci ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, abuz in serviciu si fals material in inscrisuri oficiale in dosarul in care a fost acuzat ca a primit mita 190. 000 de lei.

DIICOT Oradea: 10 persoane, trimise in judecata pentru trafic de cocaina

Un numar de 10 persone, printre care si liderul unei grupari de trafic de droguri care a adus din America de Sud 12,5 kilograme de cocaina , au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT Oradea, potrivit unui.

10 persoane, trimise in judecata pentru trafic de cocaina.

10 persoane au fost trimise in judecata de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc. Oamenii legii au destructurat un grup infractional din Oradea, care cumpara droguri din America de Sud si le comercializa in Ungaria. Liderul gruparii a cumparat 12,5 kilograme de cocaina, pe care voia s-o vanda in Ungaria, la pretul de 50. 000 euro/kg, se arata in comunicatul DIICOT. Barbatul a mai fost condamnat la 15, respectiv 25 de ani de inchisoare tot pentru trafic de droguri de mare .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )