Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fostul ministru delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, la Daily Income: Noul Cod Fiscal sa vizeze intrarea cat mai usoara in economie

Antena3 Antena3,
Fostul ministru delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, la Daily Income: Noul Cod Fiscal sa vizeze intrarea cat mai usoara in economie

Fostul ministru delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Florin Jianu, a vorbit, in editia de marti a emisiunii Daily Income, despre noul Cod Fiscal si de Procedura Fiscala, precum si despre cateva. continuă pe Antena3

Striblea, despre acuzatiile aduse de fostul ministru Doina Pana lui Iohannis: Presedintele ne-a promis o altfel de politica. Trebuie sa explice clar si punctual ce s-a intamplat

Fostul ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Ea sustine ca Iohannis ar fi fost dezinformat de reprezentantii unor.

Doina Pana, acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a retrimis Codul Silvic in Parlament. Fostul ministru: Consider ca a fost dezinformat (VIDEO)

Fostul ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Doina Pana i-a trimis o scrisoare sefului statului, dupa ce acesta a.

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost la DNA pentru a da declaratii

UPDATE: 09:28 Darius Valcov a iesit de la sediul DNA. Acesta nu a facut foarte multe declaratii. Fostul ministrul a spus ca a venit la DNA pentru a da o declaratie in fata procurorilor. Fostul ministru de.

Fostul ministru Cristian David, plasat in arest la domiciliu

Fostul ministru al Internelor Cristian David, arestat preventiv intr-un dosar in care este acuzat ca a luat mita 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren, a fost plasat in arest la dimiciliu, prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia este definitiva, astfel ca fostul ministru paraseste arestul preventiv in care se afla din 22 ianuarie, informeaza Mediafax.

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a scapat de inchisoare, in dosarul Case pentru generali

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost condamnat, luni, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), la un an de inchisoare cu suspendare,in dosarul Case pentru generali, potrivit.

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu, un an cu suspendare in dosarul Case pentru generali

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost condamnat, luni, de ICCJ, la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Case pentru generali, informeaza B1 TV. in acelasi dosar Francisc Radici a primit.

Dosarul Case pentru generali. Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si-ar putea afla luni sentinta

Curtea Suprema este asteptata, luni, sa anunte o decizie in dosarul Case pentru generali in care a fost a trimis in judecata fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu, alaturi de alti 10 colonei si generali. Acestia au fost acuzati ca au achizitionat locuinte de serviciu in baza unor declaratii false.

Fostul ministru Cristian David, plasat in arest la domiciliu

Judecatorii inaltei curti au decis plasarea in arest la domiciliu pentru fostul ministru de Interne, Cristian David. El a fost arestat preventiv in dosarul in care a fost arestat pentru primire de mita din partea .

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, va fi suspendat din PNL

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu, condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Case pentru generali, este suspendat din PNL, potrivit Statutului formatiunii.

Fostul ministru Cristian David, plasat in arest la domiciliu

Fostul ministru al Internelor Cristian David, arestat preventiv fiind acuzat ca a luat mita 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren, a fost plasat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )