Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache: Pragul pentru abuzul in serviciu se poate mari la 400.000 de lei

Antena3 Antena3,
Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache: Pragul pentru abuzul in serviciu se poate mari la 400.000 de lei

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat joi ca pentru abuzul in serviciu se poate mentine pragul de 200. 000 de lei sau se poate mari la 400. 000 de lei. Se poate mentine. continuă pe Antena3

Deputatul PSD Florin Iordache: Pragul in cazul abuzului in serviciu se poate mari la 400.000 de lei

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, a declarat, joi, ca pentru abuzul in serviciu se poate mentine pragul de 200. 000 de lei sau se poate mari la 400. 000 de lei, potrivit Agerpres.

Florin Iordache despre pragul pentru abuzul in serviciu: Trebuie sa fie suficient de mare pentru a nu se mai face dosare penale aiurea, minim 200 de mii de lei. Se poate chiar mari, la 400 de mii. / Plus: Solutia foarte rapida ar fi ca Ministerul Justiti

Un prag pentru abuzul in serviciu urmeaza sa fie inclus in legea care reglementeaza aceasta infractiune, iar acest prag trebuie sa fie suficient de mare pentru a nu se mai face dosare penale aiurea, a declarat joi, la Parlament, deputatul PSD Florin Iordache. Marimea acestui prag, din punctul meu de vedere, trebuie sa fie minim 200 de mii. Se poate mentine pragul de 200 de mii de lei sau se poate mari, chiar 400 de mii de lei, a adaugat Florin Iordache, fost ministru al Justitiei in perioada emiterii OUG 13, care stabilea un prag de 200 de mii de lei peste care abuzul in serviciu este considerat infractiune. Reamintim ca OUG 13 a provocat, la inceputul anului, cele mai ample proteste de strada de dupa Revolutie in Romania.

Florin Iordache vrea OUG pe abuzul in serviciu: Pragul se poate mari la 400.000 de lei

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, a declarat, joi, ca pragul minim pentru ca abuzul in serviciu sa fie infractiune poate ramane la 200. 000 de lei, asa cum prevedea OUG 13, sau poate fi majorat la 400. 000 de lei. Florin Iordache a mai spus.

Pragul poate ramane 200.000 de lei sau se poate mari la 400.000 de lei

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache a declarat astazi ca pragul minim pentru ca abuzul in serviciu sa fie infractiune poate ramane la 200. 000 de lei, asa cum prevedea ordonanta de urgenta OUG) 13, sau poate fi majorat la 400. 000 de lei, precizand ca deocamdata nu s-a stabilit nimic si ca decizia va fi luata, in prima instanta, de Ministerul Justitiei.

Decizia CCR de marti ii da apa la moara lui Dragnea, dar Toader ii taie din avant: Pragul pentru abuzul in serviciu va fi unul REZONABIL

Premierul Grindeanu si Ministrul Justitiei au declarat ca trebuie avem rabdare si sa vedem motivarea Curtii Constitutionale in ceea ce priveste abuzul in serviciu. in schimb, decizia CCR i-a da.

Florin Iordache dezvaluie in ce conditii a plecat din Guvern. Am preferat sa fac eu un pas in spate

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache a vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despre motivele pentru care a plecat din Guvern. A fost un moment delicat si tocmai.

Florin Iordache a mintit in Parlament: Sorin Grindeanu e in Franta. De fapt, premierul Romaniei se afla chiar in sediul Legislativului, la un eveniment economic

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, a afirmat, miercuri, in cadrul dezbaterii privind Legea salarizarii, ca premierul Sorin Grindeanu nu poate participa la sedinta, acesta fiind in Franta. Deputatul PNL, Victor Dobre i-a atras .

Se intoarce OUG 13? Iordache vrea ordonanta de urgenta pe abuzul in serviciu: Pragul poate ramane 200.000 de lei sau se poate mari la 400.000 de lei

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache sustine ca pragul minim pentru ca abuzul in serviciu sa fie considerat infractiune poate ramane la 200. 000 de lei, asa cum prevedea scandaloasa OUG 13, sau poate fi majorat la 400. 000 de lei. Florin Iordache spune ca cea mai buna solutie pentru a rezolva problema ar fi o ordonanta de urgenta a Guvernului.

Se intoarce OUG 13? Iordache vrea ordonanta pe abuzul in serviciu: Pragul poate ramane 200.000 de lei sau se poate mari la 400.000 de lei

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache sustine ca pragul minim pentru ca abuzul in serviciu sa fie considerat infractiune poate ramane la 200. 000 de lei, asa cum prevedea scandaloasa OUG 13, sau poate fi majorat la 400. 000 de lei. Florin Iordache spune ca cea mai buna solutie pentru a rezolva problema ar fi o ordonanta de urgenta a Guvernului.

Grindeanu il contrazice pe Florin Iordache: Stabilirea unui prag pentru abuzul in serviciu nu se va face prin OUG

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, din nou, ca stabilirea unui prag in cazul abuzului in serviciu nu se va face prin ordonanta de urgenta, solutia sustinuta de fostul ministrul al Justitiei, Florin Iordache. Grindeanu a declarat ca asteapta motivarea deciziei Curtii Constitutionale, dupa care va fi elaborat proiectul de lege de modificare a Codurilor penale, care va primi avizul Guvernului si va fi trimis in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )