Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fostul pilot SMURD, Romeo Lupu, despre accidentul aviatic in care a fost implicat in decembrie 2006

Antena3 Antena3,
Fostul pilot SMURD, Romeo Lupu, despre accidentul aviatic in care a fost implicat in decembrie 2006

Fostul pilot de elicopter SMURD, Romeo Lupu, a povestit la Sinteza zilei cum a reusit sa scape cu viata din accidentul aviatic in care a fost implicat, in 23 decembrie 2006. Romeo Lupu se afla la mansa unui. continuă pe Antena3

Pilotul Paul Mitu, despre accidentul aviatic: Acesti oameni au murit cu zile. Politicienii mint cand spun ca totul s-a desfasurat intr-o ordine desavasita (VIDEO)

Pilotul Paul Mitu a declarat pentru B1 TV ca nu a existat o coordonare buna a echipelor de salvare si cautare in cazul accidentului aviatic din Constanta, in urma caruia patru persoane si-au pierdut.

Radu Banciu, despre accidentul aviatic din Constanta: Tot ce zboara in aceasta tara este totalmente nesigur (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, luni seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre prabusirea elicopteruluiSMURD in laculSiutghiol dinMamaia,.

STS: Seful ISU Constanta a fost demis. Date despre accidentul aviatic din Constanta au fost comunicate de cei care au sunat la 112

Medicul Laura Vizireanu, in varsta de 39 de ani, asistenta Gabriela Harton, in varsta de 38 de ani, care era insarcinata, pilotul, comandor Petre Corneliu Catuneanu, de 47 de ani si copilotul, capitan.

STS: Cei care au sunat la 112 au comunicat date despre accidentul de elicopter

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a aratat ca datele despre accidentul aviatic din Constanta au fost comunicate de persoanele care au vazut accidentul si au sunat la numarul 112, nu de catre personalul STS, relateaza Mediafax.

Romeo Lupu, fost pilot SMURD, despre echipajul elicopterului prabusit in Lacul Siutghiol: Familia aviatorilor nu este mare. Am zburat cu amandoi

Familia aviatorilor nu este mare, a declarat Romeo Lupu, fost pilot de elicopter SMURD, invitat in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, unde a declarat ca i-a cunoscut pe cei doi membri ai echipajului,.

Familiile celor decedati in accidentul aviatic din Constanta vor primi cate 50.000 de euro

Mostenitorii pilotilor si personalului medical care au murit in accidentul aviatic din Constanta vor primi despagubiri de 50. 000 euro/persoana. Inspectoratul General de Aviatie al MAI va incasa 5,42 milioane de .

Raed Arafat, dupa accidentul aviatic de la Constanta: Nu vad greseli majore in interventie

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, marti, la Previziunile zilei cu Sabina Iosub ca la Ministerul de Interne se aduna datele de la toate fortele care au intervenit dupa accidentul aviatic in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )