Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fostul premier Adrian Nastase: Formula noului Guvern arata ca s-a schimbat lantul de comanda

România Liberă România Liberă,
Fostul premier Adrian Nastase: Formula noului Guvern arata ca s-a schimbat lantul de comanda

Fostul premier Adrian Nastase a declarat ca rolul sefului Guvernului, dupa acomodare, va fi unul extrem de important, iar formula noului Cabinet arata, dincolo de personalitatea celor desemnati, ca s-a schimbat lantul de comanda. continuă pe România Liberă

Adrian Nastase ANALIZEAZA Guvernul Grindeanu: Este CLAR, s-a schimbat LANTUL DE COMANDA

Formula noului Cabinet arata, dincolo de personalitatea celor desemnati, ca s-a schimbat lantul de comanda, iar rolul sefului Guvernului, dupa acomodare, va fi unul extrem de important, considera.

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns la Palatul Victoria pentru a tine prima sedinta a noului Guvern. Ministrii s-au deplasat cu MICROBUZUL

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns la Palatul Victoria pentru a tine prima sedinta a noului Guvern, informeaza Agerpres. Oficialul a ajuns in jurul orei 20:00 insotit de liderul PSD, Liviu Dragnea,.

Fostul premier din Kosovo, Ramush Haradinaj, a fost arestat in Franta

Politistii francezi l-au arestat miercuri pe fostul premier kosovar Ramush Haradinaj, pe numele caruia autoritatile sarbe emisesera un mandat de arestare pentru activitatea lui de luptator de gherila in perioada razboiului din Kosovo.

LISTA NOULUI GUVERN, PE SURSE! EI sunt MINISTRII care se vor regasi in urmatorul EXECUTIV (VIDEO)

PSD si ALDE au intrat in linie dreapta cu formarea guvernului Grindeanu dupa ce social democratul a fost nominalizat premier. Surse din cadrul PSD au oferit deja cateva indicii cu privire la ministrii.

Ponta a ramas cu totul PE DINAFARA. PSD a facut GUVERNUL, fostul premier joaca golf printre palmieri (FOTO)

In timp ce PSD-istii au anuntat noul guvern, Victor Ponta se afla intr-o tara insorita unde joaca golf. VEZI AICI COMPONENTA GUVENULUI SORIN GRINDEANU Imaginile cu Victor Ponta.

Ziua decisiva pentru formarea noului Guvern. Conducerile PSD si ALDE aproba azi lista de ministri a cabinetului Grindeanu

Forurile de conducere ale PSD si ALDE, Comitetul Executiv al social-democratilor si Biroul Politic al liberalilor, urmeaza sa aprobe marti lista viitorului Guvern, ce va fi condus de Sorin Grindeanu. Luni seara, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca lista noului Cabinet este gata, viitorul Guvern urmand sa aiba in componenta opt femei, iar patru ministere vor fi alocate ALDE.

Punctul zero al noului guvern: promisiuni pentru mediul de afaceri, investitii, cresteri de salarii si scaderi de taxe

Noul guvern a inclus in programul de guvernare o serie de masuri dedicate mediului de afaceri, pentru care promite atat relaxare fiscala, cat si un parteneriat cu statul, pe langa informatizare si simplificare. Va fi interesant de urmarit cate dintre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )