Libnet.ro
UNICEF

16:45

Fostul premier Adrian Nastase propune desfiintarea Guvernului

România Liberă România Liberă,
Fostul premier Adrian Nastase propune desfiintarea Guvernului

Adrian Nastase compara, pe blogul sau, puietii de platani din Kiseleff care sunt ancorati de trei stalpi ca sa nu creasca in directia gresita, cu situatia in care se afla Guvernul in acest moment, propunand, in final, desfiintarea institutiei. continuă pe România Liberă

Adrian Nastase: Guvernul pare ca se afla sub tutela, are nevoie de ancore ca FMI

Fostul premier Adrian Nastase critica Guvernul, intr-o postare publicata pe blog, pe motiv ca Executivul ar avea nevoie de ancore, precum Fondul Monetar International, pentru a putea functiona.

Adrian Nastase: Guvernul, ancorat de FMI, CSAT si Comitetul lui Isarescu precum platanii de stalpii care ii inconjoara. Mai bine se creaza un secretariat in locul Executivului, sa aduca la indeplinire deciziile Noului Consiliu de tutela

Adrian Nastase compara Guvernul cu platanii de pe Soseaua Kiseleff. Fostul premier este de parere ca Executivul este ancorat de FMI, CSAT si, mai nou, de Comitetul National pentru Supravegherea.

Adrian Nastase: Guvernul, ancorat de FMI, CSAT si Comitetul lui Isarescu precum platanii de stalpii care ii inconjoara. Mai bine se creaza un secretariat in locul Executivului

Adrian Nastase compara Guvernul cu platanii de pe Soseaua Kiseleff. Fostul premier este de parere ca Executivul este ancorat de FMI, CSAT si, mai nou, de Comitetul National pentru Supravegherea.

Subiectiv. Propunerile lui Nastase dupa recomandarile comitetului BNR

Precizarile guvernatorului BNR Mugur Isarescu despre acel comitet care emite recomandari de macrostabilitate nu au ramas fara ecou. Fostul premier Adrian Nastase a venit cu cateva propuneri:Puietii.

Marea Britanie: Fostul premier Edward Heath, acuzat de pedofilie

Fostul premier britanic Edward Heath este acuzat de pedofilie, desi a decedat in anul 2005. Plangerea a fost trimisa politiei britanice la o zi de la deschiderea anchetei. Un barbat spune ca a fost molestat de.

Cum vrea fostul premier ucrainean sa salveze Ucraina, din EXIL

Fostul premier al Ucrainei, Mykola Azarov, al carui guvern a fost dat jos in februarie 2014 si care de atunci s-a refugiat in Rusia, a anuntat luni, la Moscova, ca a infiintat un comitet pentru salvarea Ucrainei, menit sa alunge de la putere autoritatile prooccidentale de la Kiev.

Interviu cu Iurie Leanca, fostul premier al Republicii Moldova: Ranza moldoveneasca blocheaza drumul spre Vest

Fostul premier moldovean Iurie Leanca, 52 de ani, presedintele Partidului Popular European din Moldova, critica partidele de dreapta care, in 2015, au blocat relatiile cu UE si FMI.

Deputatul PNL Radu Zlati propune desfiintarea Evaluarii Nationale si a examenului de Bacalaureat: Actualul sistem nu evalueaza in mod pertinent cunostintele elevilor absolventi

Un deputat PNL vine cu o propunere radicala: desfiintarea examenelor nationale. Liberalul Radu Zlati sugereaza, intr-o postare pe blogul sau, ca Evaluarea Nationala si Bacalaureatul ar trebui desfiintate.

Cum arata salile de sport construite de Adrian Nastase

Salile de sport facute in timpul guvernarii Nastase necesita reparatii capitale. Construite in doar cateva luni si date in folosinta in toamna anului 2004, salile de sport au inceput sa se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )