Libnet.ro
UNICEF

12:00

Interviu cu Iurie Leanca, fostul premier al Republicii Moldova: Ranza moldoveneasca blocheaza drumul spre Vest

România Liberă România Liberă,
 Interviu cu Iurie Leanca, fostul premier al Republicii Moldova: Ranza moldoveneasca blocheaza drumul spre Vest

Fostul premier moldovean Iurie Leanca, 52 de ani, presedintele Partidului Popular European din Moldova, critica partidele de dreapta care, in 2015, au blocat relatiile cu UE si FMI. continuă pe România Liberă

Ce spune noul premier al Republicii Moldova despre unirea cu Romania

Subiectul unirii Republicii Moldova cu Romania nu se afla in acest moment pe agenda politica a Chisinaului si nici a Bucurestiului, a declarat sambata premierul Valeriu Strelet la o emisiune.

Noul premier al Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a solicitat o vizita de urgenta a FMI la Chisinau

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a anuntat vineri, in cadrul primei sedinte a noului Guvern de la Chisinau, ca a trimis o scrisoare Fondului Monetar International, prin care a cerut trimiterea de.

Populatia Republicii Moldova va scadea dramatic pana in 2050

Populatia Republicii Moldova se va diminua cu pana la 20,3% in urmatorii 35 de ani, potrivit unui raport realizat de ONU cu privire la prospectiunile populatiei mondiale pe anul 2015. Astfel, Republica Moldova va ocupa locul patru in clasamentul mondial al tarilor cu cea mai mare rata de scadere a populatiei pana in 2050.

Noua deputati din Parlamentul Republicii Moldova si-au depus mandatele

Noua deputati din parlamentul Republicii Moldova si-au depus mandatele. Plenul legislativului a aprobat vineri, 31 iulie, cererile de demisie prezentate de parlamentari, transmite IPN.

Premierul Republicii Moldova: Romania este principalul nostru sustinator, dar despre Unire nu se discuta

Subiectul unirii Republicii Moldova cu Romania nu se afla in acest moment pe agenda politica a Chisinaului si nici a Bucurestiului, a declarat sambata premierul Valeriu Strelet in cadrul unei emisiuni.

Premierul Republicii Moldova solicita o vizita de URGENTA a FMI la Chisinau

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a anuntat vineri ca a adresat o scrisoare Fondului Monetar International prin care a solicitat trimiterea de urgenta a unei misiuni a institutiei financiare internationale la Chisinau.

Solicitarea urgenta trimisa catre FMI de premierul Republicii Moldova

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a anuntat vineri ca a adresat o scrisoare Fondului Monetar International prin care a solicitat trimiterea de urgenta a unei misiuni a institutiei financiare .

Klaus Iohannis: Salut investirea noului Guvern al Republicii Moldova. Vreau ca partenerii nostri sa fie convinsi ca vor avea in Romania cel mai important sprijin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca saluta investirea noului Guvern de la Chisinau. Salut investirea noului Guvern al Republicii Moldova, un guvern cu o orientare.

MAE saluta formarea noului Guvern de la Chisinau. Aurescu: Romania sustine pe mai departe, ferm si neconditionat, parcursul european al Republicii Moldova

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) saluta formarea noului Guvern al Republicii Moldova, subliniind ca noul Executiv de la Chisinau probeaza responsabilitatea fortelor politice pro-europene fata de.

Guvernul Republicii Moldova: cine sunt ministrii lui Valeriu Straulet

Guvernul condus de premierul Valeriu Strelet a primit, joi dupa-amiaza, votul de incredere al Parlamentului Republicii Moldova, informeaza Jurnal de Chisinau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )