Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fostul premier francez Michel Rocard a murit la 85 de ani

Hotnews Hotnews,
 Fostul premier francez Michel Rocard a murit la 85 de ani

Fostul premier socialist francez Michel Rocard a incetat din viata sambata dupa-amiaza, a anuntat fiul sau Francis, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

O tara intreaga il plange. Fostul premier francez Michel Rocard a murit

Fostul premier socialist francez Michel Rocard a incetat din viata sambata dupa-amiaza, a facut cunoscut fiul sau Francis, potrivit AFP. Michel Rocard s-a stins din viata la varsta de 85.

Fostul premier francez Michel Rocard a decedat la varsta de 85 de ani

Fostul premier socialist Michel Rocard, un teoretician al celei de-a a doua stangi, a decedat sambata dupa-amiaza, a declarat fiul sau Francis pentru AFP.

Au fost identificate 45 de partide extremiste in Europa, influentate si finantate de Rusia. Fostul premier moldovean Ion Sturza, detalii de culise de la European Council on Foreign Relations

Fostul premier moldovean Ion Sturza, un important om de afaceri care gestioneaza investitii semnificative in Romania si Republica Moldova, relateaza pe pagina sa de Facebook detalii de culise de la.

Victor Ponta, gafele si diplomatia. Fostul premier i-a facut tampiti pe americani chiar la Casa Alba

Fostul premier Victor Ponta a facut o gafa memorabila cu ocazia vizitei sale la Casa Alba din 2013, enervat fiind de faptul ca nu a reusit sa faca o poza cu presedintele american Barack Obama, potrivit.

Dottore Victor Ponta a plagiat. Membrii Consiliul National de Atestare a Diplomelorcer retragerea titlului de doctor detinut de fostul premier

Consiliul National de Atestare a Diplomelor s-a intrunit joi si a admis propunerea privind retragerea titlului de doctor al lui Victot Ponta, fostul premier fiind acuzat ca a plagiat in lucrarea sa de doctorat, Curtea Penala Internationala.

Fostul premier Victor Ponta, consilier al presedintelui Turciei

Fostul premier Victor Ponta este consilier onorific al presedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, potrivit unor surse citate de Antena 3.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )