Libnet.ro
UNICEF

15:01

Fostul presedinte adjunct al campaniei lui Trump a fost condamnat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul presedinte adjunct al campaniei lui Trump a fost condamnat

Condamnare de 45 de zile de inchisoare pentru Rick Gates, fostul presedinte adjunct al campaniei prezidentiale a lui Donald Trump, care potrivit The Guardian, a conspirat impotriva Statelor Unite ale Americii. Verdictul a fost dat marti, de un judecator federal. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul presedinte adjunct al campaniei lui Trump, condamnat la 45 de zile de inchisoare si trei ani de supraveghere

Un judecator federal l-a condamnat pe fostul presedinte adjunct al campaniei lui Donald Trump, Rick Gates, la 3 ani de supraveghere si 45 de zile de inchisoare intermitenta.

Fostul lider al Pakistanului, generalul Pervez Musharraf, a fost condamnat la moarte pentru inalta tradare

Generalul Pervez Musharraf a fost condamnat la moarte de un tribunal special din Islamabad. Completul de trei judecatori a decis ca acesta este vinovat de inalta tradare, acuzatii ce i-au fost aduse inca din 2013, relateaza BBC News. in prezent, generalul se afla in Dubai.

Adjunctul sefului campaniei lui Trump a fost condamnat

Fostul adjunct al sefului campaniei presedintelui american Donald Trump, Rick Gates, a fost condamna.

Pervez Musharraf, fostul presedinte al Pakistanului, condamnat la moarte

Generalul Pervez Musharraf, fost presedinte al Pakistanului intre 2001 si 2008, a fost condamnat la moarte printr-o decizie anuntata marti de Tribunalul din Islamabad, transmite BBC.

Fostul presedinte pakistanez Pervez Musharraf - condamnat la moarte

Fostul presedinte pakistanez Pervez Mussaraf, acuzat de inalta tradare si incalcarea Constitutiei, a fost condamnat la pedeapsa cu moartea, la Islamabad.

DOSARUL COLECTIV: Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare cu executare

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban intrebat despre condamnarile din dosarul Colectiv : Mai bine mai tarziu decat niciodata. Pentru Revolutie asteptam de 30 de ani --- * ACTUALIZARE - Alaturi de fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, au mai fost condamnati trei angajati ai primariei - Aurelia Iofciu, Larisa Luminita Ganea, Ramona Sandra Motoc, patronii clubului Colectiv - Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, reprezentantii firmei de artificii SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL - Daniela Nita si Cristian Nita, pirotehnistii Viorel Zaharia si Marian Moise si pompierii Antonina Radu si George Petrica Matei. --- Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv

ACTUALIZARE - Luminita Ganea, 7 ani de inchisoare --- * ACTUALIZARE - Marian Moise, 10 ani de inchisoare --- Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

Ce a dezvaluit CTP despre Ion Iliescu. Ce s-a intamplat in 1997, cand fostul presedinte a intrat in biroul jurnalistului

Au trecut mai bine de 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989 si nici pana in acest moment artizanii de atunci nu au dat socoteala celor intamplate in acele zile tragice din istoria contemporana a Romaniei. Printre acestia se numara si fostul lider al tineretului comunist, ulterior Presedinte al Romaniei, Ion Iliescu. Ce .

Brailean retinut de politistii de la Investigatii Criminale dupa ce a fost condamnat pentru infractiuni la regimul rutier

Un barbat de 40 de ani a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, in contextul in care a fost condamnat la o pedeapsa privativa de libertate pentru comiterea unor infractiuni rutiere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )