Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fostul presedinte al ASF Daniel Tudor, urmarit penal in dosarul Carpatica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul presedinte al ASF Daniel Tudor, urmarit penal in dosarul Carpatica

Daniel George Tudor, functionar in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), fost presedinte, este urmarit penal in dosarul Carpatica, in care au fost retinuti Ilie Carabulea, Marian Mirzac si Radu Mustatea, potrivit Directiei. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara Daniel Tudor, urmarit penal in dosarul Carpatica

Daniel George Tudor, functionar in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), fost presedinte, este urmarit penal in dosarul Carpatica. in acelasi dosar, au fost retinuti Ilie Carabulea,.

Un sef din ASF, urmarit penal pentru luare de mita, in dosarul Laurei Chitoiu. ...

Marian Mirzac, membru neexecutiv in cadrul conducerii ASF, este urmarit penal pentru luare de mita, trafic de influenta si permiterea unor persoane la informatii nedestinatre publicitatii. Conform procurorilor DNA, Acesta ar fi luat spaga un autoturism Audi A8,. Totodata, DNA a mai inceput urmarirea penala si in cazul unui functionar in cadrul ASF si a unui membru al CA in compania de asigurari implicata in acest dosar. Potrivit unui comunicat al DNA, a inceput urmarirea penala fata de .

STENOGRAME Sotia lui Daniel Chitoiu, urmarita penal de DNA in dosarul Ilie Carabulea - ASF

DNA a inceput urmarirea penala fata de Laura Elena Chitoiu, sotia ministrului Finantelor Daniel Chitoiu, in dosarul Ilie Carabulea - Carpatica Asig - ASF, anunta un comunicat al institutiei. Laura Chitoiu, director al Directiei Avizari din cadrul Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF), este acuzata de procurorii DNA de abuz in serviciu contra intereselor publice. DNA o acuza pe Laura Chitoiu ca a trucat interviul pentru acceptarea de catre ASF a numirii a lui Ina-Ana Crudu in functia de director general al Carpatica Asig. Reamintim ca ASF este condusa de Dan Radu Rusanu, nasul familiei Laura Chitoiu director ASF) - Daniel Chitoiu PNL, ministrul Finantelor). Citeste si: Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost ridicat de DNA in cadrul unei anchete privind fapte de coruptie in care sunt suspectati si functionari ASFCiteste si: Harta nepotismelor la varf. Clanul Rusanu si finantele Romaniei.

Surse: Gruia Stoica, urmarit penal pentru cumparare de influenta

Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman, este urmarit penal pentru cumparare de influenta, sustin surse judiciare citate de Agerpres. Acesta a fost dus, miercuri seara, la sediul DNA, pentru a-i fi aduse la.

UPDATE. Proprietarul GFR, Gruia Stoica, audiat la DNA. Este urmarit penal pentru coruptie.

Procurorii DNA au descins, miercuri, la Complexul Energetic Oltenia, din Targu Jiu, de unde au ridicat documente depuse pentru o licitatie, chiar cu o jumatate de ora inainte deschiderii ofertelor, conform Mediafax. Surse din cadrul companiei sustin ca procurorii au ridicat plicurile in care erau depuse ofertele CFR Marfa si ale Grupului Feroviar Roman, valoarea contractului fiind de circa 48 de milioane de euro. --- Gruia Stoica este urmarit penal pentru fapte de coruptie, conform .

Tom Sherak, fostul presedinte al Academiei Americane de Film, a murit

Tom Sherak, fostul presedinte al Academiei Americane de Film care acorda anual prestigioasele premii Oscar, a murit la varsta de 68 de ani, din cauza cancerului de prostata, informeaza variety. com.

Sotia ministrului Daniel Chitoiu, urmarita penal

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de Laura Elena Chitoiu, director al Directiei Avizari din cadrul Autoritatii pentru Supraveghere Financiara A. F) la data faptelor, sotia ministrului Daniel Chitoiu, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial.

Fostul presedinte Kravciuk: Ucraina se afla in pragul razboiului civil

Primul presedinte al Ucrainei independente Leonid Kravciuk a subliniat in fata membrilor Parlamentului, astazi, ca tara se afla in pragul razboiului civil, invitand deputatii sa se implice in vederea unei iesiri din criza, informeaza AFP.

Ucraina se afla in pragul razboiului civil, avertizeaza fostul presedinte Leonid Kravciuk

Primul presedinte al Ucrainei independente, Leonid Kravciuk, a subliniat in fata membrilor Parlamentului, miercuri, ca tara se afla in pragul razboiului civil, invitand deputatii sa se implice in vederea unei iesiri din criza, relateaza AFP.

LIVE VIDEO Ucraina se afla in pragul razboiului civil, avertizeaza fostul presedinte Leonid Kravciuk. Protestele continua si dupa demisia premierului

Primul presedinte al Ucrainei independente, Leonid Kravciuk, a subliniat in fata membrilor Parlamentului, miercuri, ca tara se afla in pragul razboiului civil, invitand deputatii sa se implice in vederea unei iesiri din criza, relateaza AFP.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )