Libnet.ro
UNICEF

06:16

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara Daniel Tudor, urmarit penal in dosarul Carpatica

B1 B1,
Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara Daniel Tudor, urmarit penal in dosarul Carpatica

Daniel George Tudor, functionar in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), fost presedinte, este urmarit penal in dosarul Carpatica. in acelasi dosar, au fost retinuti Ilie Carabulea,. continuă pe B1

Fostul presedinte al ASF Daniel Tudor, urmarit penal in dosarul Carpatica

Daniel George Tudor, functionar in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), fost presedinte, este urmarit penal in dosarul Carpatica, in care au fost retinuti Ilie Carabulea, Marian Mirzac si Radu Mustatea, potrivit Directiei.

Cine este Laura Chitoiu, ce este de fapt Autoritatea de Supraveghere Financiara si cum de si-a inceput cu stangul activitatea

Laura Chitoiu, sotia ministrului de Finante a ajuns la actuala Autoritate de Supraveghere Financiara ASF) fiind director in cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, unde lucra din 2008, dupa ce Daniel Chitoiu ajunsese parlamentar de Giurgiu. Reamintim ca ASF s-a format prin comasarea activitatilor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare CNVM), Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA) si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private CSSPP). Institutia controleaza o piata de circa 15 miliarde de euro, avandu-l in frunte pe Dan Radu Rusanu, considerat eminenta cenusie a liberalilor si nasul ministrului Chitoiu. Imaginea ASF s-a degradat inca de la infiintare, iar actualul scandal in care este implicata nu face decat sa confirme proasta gestiune a imaginii si a activitatii ei.

LISTA Neveste de politicieni, platite cu salarii de mii de euro la Autoritatea de Supraveghere Financiara

Sotii, foste neveste si copii ai unor politicieni importanti sunt platiti cu salarii de mii de euro pe luna la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), institutie a statului roman care se ocupa cu reglementarea pietei de capital.

Tom Sherak, fostul presedinte al Academiei Americane de Film, a murit

Tom Sherak, fostul presedinte al Academiei Americane de Film care acorda anual prestigioasele premii Oscar, a murit la varsta de 68 de ani, din cauza cancerului de prostata, informeaza variety. com.

Fostul presedinte Kravciuk: Ucraina se afla in pragul razboiului civil

Primul presedinte al Ucrainei independente Leonid Kravciuk a subliniat in fata membrilor Parlamentului, astazi, ca tara se afla in pragul razboiului civil, invitand deputatii sa se implice in vederea unei iesiri din criza, informeaza AFP.

Ucraina se afla in pragul razboiului civil, avertizeaza fostul presedinte Leonid Kravciuk

Primul presedinte al Ucrainei independente, Leonid Kravciuk, a subliniat in fata membrilor Parlamentului, miercuri, ca tara se afla in pragul razboiului civil, invitand deputatii sa se implice in vederea unei iesiri din criza, relateaza AFP.

LIVE VIDEO Ucraina se afla in pragul razboiului civil, avertizeaza fostul presedinte Leonid Kravciuk. Protestele continua si dupa demisia premierului

Primul presedinte al Ucrainei independente, Leonid Kravciuk, a subliniat in fata membrilor Parlamentului, miercuri, ca tara se afla in pragul razboiului civil, invitand deputatii sa se implice in vederea unei iesiri din criza, relateaza AFP.

Ucraina se afla in pragul razboiului civil, avertizeaza fostul presedinte Kravciuk

Primul presedinte al Ucrainei independente Leonid Kravciuk a subliniat in fata membrilor Parlamentului, miercuri, ca tara se afla in pragul razboiului civil, invitand deputatii sa se implice in vederea unei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )