Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu: PSD-ul, Iohannis, sefa DNA, procurorul general, Augustin Lazar, mint prin omisiune si manipuleaza! Este o cumplita batalie pentru putere

România Liberă România Liberă,
Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu: PSD-ul, Iohannis, sefa DNA, procurorul general, Augustin Lazar, mint prin omisiune si manipuleaza! Este o cumplita batalie pentru putere

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, pe Facebook, ca in aceasta perioada, in Romania, se da o cumplita batalie pentru putere, iar toti pionii implicati in acest joc de putere mint prin omisiune si manipuleaza. continuă pe România Liberă

Presedintele PMP, Traian Basescu: Stam aici, in Parlament, cateva sute de oameni si unele legi ies tot proaste

Indiferent de numarul mare de parlamentari, unele legi tot proaste ies, a declarat fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, in deschiderea sedintei Colegiului National al partidului.

Traian Basescu RUPE TACEREA. MOTIVUL pentru care Guvernul PSD trebuie sa-si dea demisia

Traian Basescu a vorbit intr-un interviu pentru TVR despre motivul pentru care Guvernul PSD ar trebui sa plece de la conducere. Fostul presedinte al Romaniei spune ca oamenii care protesteaza.

Politic show: Scandal financiar in Guvernul Grindeanu;Traian Basescu, despre situatia din Romania: Este atmosfera de razboi hibrid, care se duce cu dezinformare, cu manipulare, pana la prabusirea institutiilor statului;Chirica, intrebat daca protestul de

Trump le arata politicienilor ca Dragnea ca pot sa faca ce vor fara sa le fie rusine. Pe vremuri, politicienilor le era frica de scandaluri care aveau treaba cu trecutul, dar din cauza lui. Basescu, despre dosarul Revolutiei: Parchetul o sa gaseasca Senatul tap ispasitor. Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, potrivit stenogramei sedintei conducerii Senatului din.

Traian Basescu, dezlantuit la adresa guvernului, procurorul general, sefei DNA si a ambasadelor: Mint cu nerusinare in presa internationala/ Guvernul Grindeanu si-a terminat mandatul, trebuie sa plece (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dezlantuitduminica seara in emisiunea Dosar de Politician lansand acuzatii la adresa tutoror, de la guvern, la procuror general Augustin Lazar,.

Traian Basescu, dezlantuit la adresa guvernului, procurorul general, sefei DNA si a ambasadelor: Mint cu nerusinare in presa internationala / Guvernul Grindeanu si-a terminat mandatul, trebuie sa plece (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dezlantuitduminica seara in emisiunea Dosar de Politician lansand acuzatii la adresa tutoror, de la guvern, la procuror general Augustin Lazar,.

Traian Basescu ii sustine pe manifestantii din Piata Victoriei si cere demisia Guvernului Grindeanu. A incercat sa minta o populatie intreaga

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica la TVR 1 ca protestatarii din Piata Victoriei cer demisia Guvernului Grindeanu, lucru cu care el este de acord .

Parchetul General cere ANI sa verifice averea lui Traian Basescu

Parchetul General cere Agentiei Nationale de Integritate verificarea averii a fostului presedinte Traian Basescu. Decizia procurorilor de la Parchetul General vine ca urmare a solutionarii dosarului de spalare de bani ce il viza pe Traian Basescu.

Klaus Iohannis, CRITICAT DUR de Traian Basescu. Discursul din Parlament, marul discordiei

Traian Basescu spune ca daca ar fi fost in locul lui Klaus Iohasnnis nu ar fi mers la niciun protest din cauza faptului ca niciunul nu a fost autorizat, facand referire la prezenta presedintelui la.

Parchetul General cere ANI sa verifice averea lui Traian Basescu

Parchetul General a solicitat Agentiei Nationale de Integritate sa verifice averea fostului presedinte Traian Basescu, informeaza Mediafax. in mai 2016, PG a anuntat oficial ca Basescu este.

Traian Basescu, despre situatia din Romania: Este atmosfera de razboi hibrid, care se duce cu dezinformare, cu manipulare, pana la prabusirea institutiilor statului

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, sustine, in contextul celor 13 zile consecutive de proteste din tara, ca in Romania este o atmosfera de razboi hibrid. in opinia sa, in astfel de momente nu mai trebuie sa torni gaz pe foc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )